Vi kom så vidt i mål til forestillingen…

Endelig, Tor og Loke forestilling!

Det har vært en nervepirrende uke for Mille, når det kommer til prosjektet hun har holdt på med i en evighet nå. Hun har hatt en av hovedrollene i “Tor og Loke” forestillingen på skolen, men den dårlige formen hennes de tre siste ukene har gjort at hun mer eller mindre har vært fraværende på skolen. Først slo operasjonen i beina henne ut, og så en infeksjon som faktisk herjer ennå. 

Det var med tungt hjerte å måtte gi beskjed til skolen at Mille hverken kunne være med å øve eller delta på forestillingen i forrige uke. Vi trodde først vi skulle klare å få henne opp av senga for noen få timer, så foreldrekvelden kunne gå som planlagt, men neida snuppeline klarte rett og slett ikke å fungere. 

Mille var sønderknust, men kun for en stakket stund, for lærerne bestemte seg raskt for å ta hensyn til Mille sin helse og utsette det hele i en uke. Wow, hvor flott er ikke det dere? Vi ble så happy, for Mille har mer enn nok negativitet rundt seg akkurat nå, så dette var et kjærkomment positivt innslag. 

Bjørn Erik og jeg pustet lettet ut, og senket skuldrene over denne rause avgjørelsen. Vi trodde selvfølgelig Mille skulle blir frisk som en fisk på disse ekstra dagene, men neida der tok vi feil. Når jeg kom hjem fra London, var smilet gudskjelov på plass, men kroppen fortsatt ganske så skrall. Crpén hadde gått noe ned, men det var ennå tegn etter basilusker. Det hjelper heller ikke at hun neste ikke spiser noe, hun er bare en skygge av seg selv nå, så vi har fortsatt en hard kamp å kjempe. 

Ingenting kunne derimot stoppe Mille i går. Endelig ble det show og skuespill. Energinivået hennes var nådd bunnen, men hun klarte å gjennomføre sin rolle med glans. Hele to solosanger og to lange scener gikk knirkefritt, og vi som foreldre var altså så stolte. Hun var ganske så nervøs til tider, stressa nok litt mer enn nødvendig både før og under forestillingen, men det er vel litt av livet det også, eller hur? Det er godt å mestre noe man gjerne for noen år siden bare kunne ha drømt om, og litt nerver innimellom er bare sunt det.

 

Så stolte foreldre…

My girl…

Nå skal jeg kle meg for stallen. Det er en hel uke siden sist jeg red, og nå gleder jeg meg til å la tankene vandre på hesteryggen.

Håper dere alle har hatt en finfin dag så langt, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg