Vi forsøker nå å få tiden til å gå på et vis…

Endelig helg jo!

Her har vi nok vært i helgemodus en stund nå, for Mille er dessverre fortsatt ikke frisk og går derfor heller ikke på skolen. Hun klarte å holde ut et par timer med klassekameratene sine for å få gjennomført det viktige skuespillet, men det tok alle kreftene hennes så etterpå måtte gå rett til sengs. Samtidig mistet hun all matlyst, og kom derfor inn i en vond sirkel.

For å være på den sikre siden, har vi vært mange runder hos legen. I går var crpén nede i det normale og vi fikk også utelukket kyssesyken som jeg plutselig hadde en liten mistanke om, men noe er fortsatt galt. Vi har lenge trodd at hormonene hun har begynt på kan ha satt henne ut, men når hun fortsatte å hangle selv etter at vi droppet dem, stod vi rådløse. Det gjør vi fortsatt, men hun har nå i alle fall sluttet å kaste opp og ha feber. Nå står vi på hodet for å få henne til å spise noe, hun kan velge fra øverste hylle “all the time”, og jubler for hver minste lille ting hun får ned. Disse rundene har vi jo tross alt vært i gjennom mange ganger før, vi vet jo at hun overvinner alt, men det er så vondt å se henne så avmagret.

Vi forsøker nå å få tiden til å gå på et vis, så når vi ble invitert til åpningen av den nye store dyrebutikken ute på Forus, var vi ikke seine om å takke ja. Vi har dyktige bekjente i fra stallen som har begynt å jobbe der, og da stiller vi selvfølgelig opp. Pga den dårlige formen til Mille kunne vi jo ikke bruke all verdens med tid der, men ut kom vi i alle fall med armene fulle av gode tilbud. For når man har både hest, hund, katt og fugler, så trenger man jo gjerne litt stæsj i ny og ne. Vel, vi trengte vel ikke så mye utenom hundemat og hundeshampo, men snuppeline ville det annerledes. Fuglene hennes Snow og Sunny hadde blitt så glade over nytt større bur, mente hun, så da ble det det.

Stort, flott og hvitt, og all innredning måtte jo selvfølgelig også fornyes. Om fuglene likte det? Tja, jeg er ikke helt sikker på det, til nå har de vært nokså skeptiske, men det går seg vel til etterhvert. Eller kanskje de er som meg, som trives best på grasrota, de trenger ikke å ha det så stort og flott, thihiii….

 

Hvis noen trenger fuglebur, så har vi altså et til overs…

Sååå skummelt…

Da har Mille og jeg vært hos tannlegen og han far er nok like om hjørnet, tenker jeg, så tror jeg sannelig jeg skal starte på å lage hjemmelaga pizza. Jeg er nemlig så inni hampen lysten på noe kvess, og pizza stilner jo det behovet der.

Så da er det bare å ønske dere alle en riktig god helg, kos dere!

Klem Nina

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg