Drømmedager i sikte…

God lørdagskveld, kjære dere ❤

I disse dager starter de aller aller beste dagene i året med egen hest, for nå slippes “Sola” vår ut på beite. Et frodig stort beite rett ved siden av stallen vår, så vi når som helst kan besøke henne og ta henne med på tur. Dette har vi alle gledet oss til i en evighet. Nå trenger vi nemlig hverken å møkke eller å fylle høyposer hver bidige dag, nå er kun stell, kos og ridning i fokus. I tillegg til at Sol kan spise “non stop” hele døgnet, har hun også tilgang til vann i store badekar og ly under tette store trær. Så hvis vi av og til i to tre måneder fremover nå kunne tenkt oss en hestefri dag, er det altså fullt mulig.

Mille og Sol har sett veldig lite til hverandre de siste tre ukene, men i dag våkent snuppeline opp med bittelitt matlyst, og sannelig maste hun ikke i ett sett om å komme seg så fort som mulig i stallen. Det er lenge siden sist Mille hadde energi nok til å hoppe i rideklærne før frokost, så dette var kjærkomment. Jeg tror nok hun som meg også var veldig spent på hvordan Sol har hatt det de første døgnene ute i det fri. 

Sol er en helt annen hest i år enn den vi hadde i fjor. Hun har brukt tiden flittig på å bli kjent med de andre hestene på gården, og funnet seg godt til rette i flokken. Gutta elsker henne, (kremt, kanskje ikke så rart med tanke på hvordan hun gjør seg til hele tiden), og det gjør sannelig hoppene også. Akkurat nå er det veldig få hester på det store beitet hun går på, kun 4-5 stykker og de er gudskjelov alle veldig snille og gode mot hverandre. Hun har det som plommen i egget.

Det var en fryd å sitte på sidelinja og knipse “øyeblikker” av Sol og Mille i dag. De har virkelig blitt en super duo, tilliten bare vokser og vokser ❤

Jeg tror jammen det snudde nå, dere, Mille er så mye bedre, og da ble livet plutselig så mye lysere med en gang.

Fortsatt fin lørdag, klem Nina
 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

3 kommentarer

Siste innlegg