The best day ❤

Det er ikke til å komme unna at jeg i disse spesielle London-dager, sitter å mimrer litt ekstra over turen vi jentene nylig var på. For oss er denne perlen av en spennende by, kun forbundet med gode vibber, og selv om det akkurat nå overskygges av noe mørkt og skummelt, vet jeg at lysten til å ville reise tilbake garantert dukker opp igjen.

Jeg må få lov å prise den aller første dagen vi jentene våknet opp til i den lekre leiligheten vår i Shoreditch. Det var nok den aller aller beste, fra begynnelse til slutt. Rikke og jeg våknet opp først, og mens jeg satt med nesa i Macén for å meldte hjem til dere herlige lesere, mekket Rikke-mor frokost til alle mann. Sola var allerede godt oppe i tyve grader, og med egen terrasse helt usjenert fra alt og alle, nøyt vi de første morgentimene med latter og snakk.

Sommerskoene ble funnet fram, og heile hurven ikledde seg shorts og kjoler, og spreke som vi var (kun den første dagen) spaserte vi liksågodt ned til sentrum. Shoppingposene ble fylt opp på nullkommaniks, men gudskjelov så er ingen av oss noen racere på akkurat det der. Vi ble alle fort leie av Oxford Street, litt panikkslagne faktisk, og tok derfor strake veien til Caranby Street for å drikke og spise. For det der er vi jysla gode på.

Jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier temperaturen i den lille sidegata vår nærmet seg tredve grader med stormskritt, og i tillegg var det helt vindstille. Den nordiske bleikblåe huden vår tåler jo ikke sånt, så vi formelig sloss om å få sitte med ryggen mot sola. Der vant så klart jeg, mens stakkars Tonje-mor formelig rant bort i den trange overoppheta kroken sin. Det er derimot aldri lov å klage over for fint vær, så vi lot det stå til og formelig pisket den stakkars kelneren vår til å servere oss alt av leskedrikker.

For en opplevelse, for en dag, en av de aller beste i London med jentene. A day to remember ❤

 

Noen elsker fisk, mens andre…

…digger smult.

 

I dag har hesten vår Sol fått sommerfri, mens vi skal på teater i byen. Den årlige hysterisk morsomme vi alltid går på, og for en gangs skyld skal han far være med også. Mille gleder seg noe enormt, så mye at hun faktisk har vært klar i et par timer allerede.

Nyt fridagen dere, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg