Gneldrekjerring, blomstertid, minstemann i avisen og pakke på gang…

Heihei, kjære dere.

I dag har jeg stått opp på feil bein. Vel, jeg la meg sur og våkna like meggete. Jeg er umulig å ha med å gjøre, og “biter” til alle som kommer min vei.

Det er selvfølgelig flere faktorer til den plutselige forvandlingen. Først og fremst hadde jeg en liten formeningen om at vi som familie skulle få til litt av hvert den her helgen. Jeg hadde veldig lyst på en liten luftetur ut i går for å se en av yndlings DJéne mine og i dag stod Villingurstevnet på agendaen. Da jeg derimot våknet opp til et hus som ikke lignet grisen, ble jeg pottesur, og illsint begynte jeg derfor heller å rydde…etter andre.

Hvordan kan fem mennesker klare å rote så inni hampen mye på kun to dager? På torsdag hadde vi besøk og da skinte huset, men i dag kom jeg meg ikke en gang inn til oppvaskemaskinen da haugevis av klær slengt på gulvet hindret meg. Mille hadde dratt ut alt av rideklær når hun kledde seg til stallen i går, og Pelle eller Dennis hadde styra med treningstøyet. Av en eller annen grunn, lå alt på gulvet. Jeg fant reine klær under møkkete, og var derfor nødt til først å få orden på alle hyllene, før jeg i det hele tatt kunne få vaska. Når alt endelig er på stell og maskin i full sving, finner jeg ut at gubben har slengt våte håndkler i senga, og da dere, dukket Nina klikkolini opp.

Mine to første timer i dag gikk altså med til å rydde andres rot, og med tanke på at husstanden består av mann og barn på 45, 25, 20 og 11, må det søren meg være lov til å reagere. For det er ikke greit å bruke den eneste dagen i uka hvor alle er samla under samme tak, på å stramme de opp en etter en. For jeg kan love dere at det gikk ut fellesmail til “La Familia”, som formelig oste av irr, irr og irr. Særlig etter å ha oppdaga at det var tomt for både toalettpapir, melk og også batterier til Mac musa mi. Policyen er å alltid gi beskjed når vi trenger noe, skrive det opp på handlelista som alltid ligger fremme, men neida, noen tror visst at “mamma ordner alt”.

Jaja, jeg er nok i overkant på hugget “all the time” og sørger for at denne lille familien har det den trenger til enhver tid, men i dag ble det bare litt for mye for meg. All energi var brukt opp før klokka var slagen tolv, og da blir jeg så lei. Det fine derimot med slike utblåsninger, er at flokken tar seg i nakken og gir jernet der og da. Pelle tok rommet sitt og Bjørn Erik har holdt på i hagen i hele dag. Fine Mille er jo bare snill, så henne fikk jeg redda ut av kaoset og kjørt til stallen, samtidig som jeg fikk prioritert det aller viktigste på “to-do” lista mi, “pakke til mamma”.

Min kjære mamma, som bor i Oslo, har bursdag på torsdag, og jeg synes det er superviktig at hun har noe kjekt å glede seg til på dagen sin. Hun må også få kjenne på sommerfuglene i magen ved å pakke opp gaver, så de måtte avgårde i dag. Det ble ordnet, og skuldrene senka seg et hakk med en gang. Når jeg samtidig fikk hanka inn yndlingsblomstene mine, steg humøret med en gang. Solsikker, er utrolig vakre, ikke sant det dere?
 

Pakker til mamsen…

Jeg fjerner alt av blader på solsikkene, for at de ikke skal se så gamle ut etter to dager…

Erstatter de gamle bladene med noen freshere…

Slik kan de stå like fine i to uker…

Gjett hvem som har klart å havne i avisen denne gangen?

Mille…

YES, det var sannelig godt med en liten utblåsning, dere. Det er ikke morsomt å bli “tatt for gitt”, men det hender gudskjelov svært sjeldent. Nå skal jeg hente meg inn litt, og så bærer det ut til stallen igjen, men denne gangen for en bursdagsfeiring. Alle ungenes “ekstra mamma” instruktøren Helle, fyller år, og det er på tide at hun hylles for den råe dama hun er.

Ønsker dere alle en fortsatt god lørdag, klem Nina

 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg