Endelig går en drøm i oppfyllelse, Mille har fått støttekontakt…

Da var dagen endelig her, Mille skal på tur med støttekontakten sin for aller første gang.

Er det noe jeg angrer bittert på, så er det at vi ikke har fått på plass dette for lenge siden. Vi har gått mange runder til og fra, og det har vært et evig grubleri om vi skal bruke noen vi er trygge på i familien eller rett og slett søke utover. Med tanke på hvor godtroende den snille jentungen vår er, har det vært et vanskelig valg, for tenk om hun havner i gale hender?

Mille har ønsket seg det her lenge. En ekstra person å støtte seg til, en “hjelper” i sosiale lag og ikke minst en å snakke fortrolig med. Til nå har hun måtte dele alt med oss som foreldre, og det ser vi til tider kan være nokså vanskelig for henne. Vi har allerede vært i situasjoner som har eskalert noe voldsom, rett og slett fordi vi kjenner smerten og frustrasjonen like hard som henne. Det å ha en løsningsorientert person rundt seg, en som ikke står i like mye i følelsene som henne, hadde nok oftere vært enklere.

Det har altså vært mye frem og tilbake med tanke på hvilken viktig person vi kunne invitere inn i livet til Mille så nært på denne måten, men plutselig løste det seg på egenhånd. I flere måneder har klassen til Mille hatt den gleden av å ha hjelp av Mari på 22 år, som utdanner seg rundt akkurat emnet “barn med spesielle behov”. Mille har snakket varmt om henne fra første stund, og når assistenten til Mille gjennom flere år ymtet innpå at denne personen gjerne kunne være der for jentungen vår, var vi ikke seine om å undersøke saken nærmere. Ballen begynte å rulle, i vår favør denne gangen, og plutselig var hun “vår”.

Mille har telt ned dagene i en uke nå. Endelig er øyeblikket kommet der hun skal på “date” med en som etterhvert kanskje kan bli en god venn og støtte for henne. En som kommer fast hver uke, en som ikke svikter, en som er der kun for henne. Dette må vi tro på alle mann, dette må bli bra…
 

 

Happy mum…

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg