13 timer igjen…

Nå er det en smule kaotisk i heimen…

Vel, det er ikke fysisk kaos, men kroppen og talatuten til frøkna står ikke stille et sekund. Hun er i helspenn, for om nøyaktig 13 timer, i følge hun selv, “skjer det”! Igjen skal hun på en ukes rideleir til Danmark med resten av gjenge i stallen, og makan til oppspilt jentunge skal man leite lenge etter.

Mille har hatt nedtelling i en evighet nå, og den siste uken har hun vært nokså slitsom å være rundt. For hun snakker ikke om annet. Hun gjentar til det evinnelige alt det kjekke hun fikk være med på i fjor, og håper og tror selvfølgelig det skal bli like kjekt i år.

Hele fire kolli må hun ta vare på. En bag med vanlige klær, en med hesteutstyr, en med sengetøy og en Ikea seng med to madrasser. Det er ikke akkurat lite oppakning disse småjentene må holde styr på. Alt er derimot nøye merka med navn, men det skal allikevel bli spennende å se hva som blir med hjem igjen.

Det er helt fantastisk at Helle i stallen klarte å få til tur for jentene i år også. For i følge Mille er dette den største begivenheten i året. En hel ukes ferie på egenhånd, med de aller beste jentene. Vi visste faktisk ikke hvem som skulle delta denne gangen, så gleden stod i taket da den ene jenta etter den andre dukket opp når baggasjen ble innlevert tidligere i dag. Noen av dem rir ikke for øyeblikket, men var der da Mille startet å ri for tre år siden. Nå skal de få henge i sammen igjen, og jeg gleder meg altså så på deres vegne…
 

Det har vært en drøm å pakke denne gangen, for Mille stod for det meste selv…

Alt av utstyr måtte visstnok være nyvaska…

Alt er på stell…

Luringen har lagt inn alarm på hormon-pillene sine…

Snuppeline vil faktisk legge seg for kvelden allerede nå, for da går klokka raskere mener hun. Presis 09:30 i morgen er det avreise fra stallen, og jeg kan love dere at vi kommer til å være klare lenge før det. Uff, det er kanskje litt stygt av meg å si det her, men jeg gleder meg faktisk litt til å få hun avgårde. Det skal bli himmelsk med litt fred og ro…

Håper dere har hatt en finfin helg!

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg