En smak av sommer, flamingo rush og barnefri helg…

 

Freddan jo!

I dag våknet vi opp til en nitrist regnværsdag, hvor ønsket om å dra dyna over hodet igjen var mye større enn å motivere en 11-åring til å rekke tannlegen for å borre. Mille er jo i overkant redd for dette, men med tanke på all den tilbakelagte jobbinga vi har gjort for at hun skal få en god opplevelse der, trosset vi været og dro stressende avgårde. 

I dag skulle altså Mille ordne et hull, og det er faktisk ikke så enkelt. For når jentungen din er livredd alt av lyder, er det ikke bare bare å komme seg opp i den skremmende stolen. Den nye tannlegen ble derimot fort informert om tilstanden hennes, og da satte hun ned tempoet betraktelig. For Mille er nødt til å vite hva som skjer til punkt og prikke. Hun må bearbeide hver minste lille ting om det som skal skje, for hun må ha kontroll. Det fikk hun, og selv om det tok dobbel så lang tid, kom hun seg i gjennom det…smilende. Hun var til og med så høflig at hun gikk bort til gutten som var nestemann, og beklaget seg over at hun var så redd så han dessverre kom mye seinere inn til sin time.

Egentlig var planen å dra på sykkeltur etterpå, og ha piknik i det grønne, men i dag var alt for vått og grått. Derfor kjøpte vi heller med oss noen rundstykker og dro på frokost/lunsj besøk til venninnen min Simone. Simone bor fem minutter fra Stavanger sentrum hun også, bare i helt motsatt retning av oss. Det er derimot ingenting der hjemme,  som vitner om at de er så nærme byen. Huset ligger i verdens fine lille oase, det spirer og gror “all over”, og stedet har nesten en helbredene effekt på meg. Her i sammen med gode venner finner jeg alltid roen. Over flere kopper te og gode samtaler, glemmer man at livet til tider lugger litt. Vi ler mye, og snakker hverandre opp og fram. Skjemt bort blir man også. Koselige gaver fra siste ukes ferie treffer meg midt i hjertet, og jammen får jeg ikke barndomsfavoritten min med meg hjem også. For hvem husker vel ikke nyskrelt rabarbra i en kopp med sukker? 
 

 

Til meg?

Flamingo sovemaske og snopeskål…lykke  ❤

Mille er hos Hege denne helgen og Bjørn Erik overrasket akkurat nå og kom hjem allikevel. Det var lenge tett tåke som gjorde det umulig for helikopteret å lette, men det løsnet altså til slutt. Så da kan vi ta helg vi også.

Nyt dagene, dere!

Hugs and kisses, Nina
 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

Siste innlegg