Kom å besøk oss her i vest, og bli med inn i et smug og inn i ei gate, nemlig vår yrende Fargegate!

Wow, fyttikatta nå yrer det virkelig av liv her i Stavanger!

Jeg beklager at bloggen fortsatt ikke har fått skjønnhetsoppdateringen sin, men jeg lover at det jobbes hardt med saken. Jeg føler jeg er den eneste bloggeren igjen her i landet med urgammelt design, som ikke har det “stilreint” og fancy, men jeg klarer altså ikke å løsrive meg fra den fargeglade logoen min som snart har fulgt meg i hele fire år. Min gamle koding klarer ikke å samkjøres med det blogg.no krever, så nå ser alt helt kræsja ut. Sorry!

I fire herlige dager kan man altså oppleve Nordens største matfestival her i byen vår. Det er forventet hele 250.000 besøkende hit, og jammen fikk ikke herr og fru Thorsen lufta seg på startdagen. Pelle-mann satt barnevakt, eller han var nå til stede her hjemme, men han sov visstnok fra vi gikk til vi kom hjem. Det var jammen meg godt vi ikke ikke hangle ute til langt på natt. Frøkna vår satt nemlig oppe ennå når vi entret dørene her, skyhøy på sukker, siden hun hadde saumfart kjøkkenskapene og spist opp alt hva vi hadde av snop.

Bjørn Erik og jeg har ikke opplevd Gladmaten på flere år, for som regel har vi vært på ferie. I år derimot klaffet det endelig, men kun i går, for i morgen er Bjørn Erik på vei offshore igjen. Vi hadde ikke de alt for store planene, foruten om å styre unna Vågen, der de fleste matbodene er. Hvorfor, tenker sikkert mange nå, jo fordi det er i “Fargegaten” det skjer disse dagene her.

I Fargegaten bys det nemlig opp til allsang og dans utover kvelden, og da må man ha kapra seg et bord på en av uterestaurantene der. For når det deilige kaoset først er i gang, er det “no way back”. Da stemmer man i med den røsten man har og danser med så godt man kan. Jeg er nok litt lat, så jeg nøyer meg med å “rompedanse”, altså jeg sitter og vrikker på rompa etter takten. Guriland så kjekt det er!

Vi hadde ikke de alt for store planene for kvelden, men når vi først hadde funnet oss et sted å sitte, kom etterhvert den ene kompisen etter den andre ramlende. Folka våre kom og gikk, mens vi ble sittende helt til eventyret tok slutt. Slutten for oss, er når favoritt DJ Doc Lello er ferdig å spille. For ikke pokker om det er andre plasser i byen som klarer å toppe den musikk-lista han byr på. Den er spektakulær, med de kuleste hiténe “ever”. Han spiller sjelden sangene helt ut, drar som regel kun et refreng, noe som gjør at han kommer gjennom en hel haug med slagere på kort tid. I just løøøve it!

Det må tas hensyn til beboerne i den fine gata, så etter klokken 23, fortsetter festen inne. Den nedturen turde ikke Bjørn Erik og jeg å ta sjansen på, så da dro vi rett og slett hjem igjen. Vi hadde uansett fått metta vår, og kan med hånden på hjertet si at dette bør dere få med dere folkens. Gladmaten + Fargegata = Spektakulær magi ❤

 

My favorite…

Min venn David (venstre) traff på disse nederlenderne på puben Cardinal tidligere på kvelden. Camping-gutta var kun på gjennomreise og rakk ikke fergen videre, og var derfor “nødt” til å forbli i Stavanger denne dagen. Han ba dem bli med bort i Fargegata, og de holdt på å få bakoversveis. Wow!

Nå håper jeg designeren min Silje klarer å få til et nytt oppsett så snart som mulig som jeg kan “leve” med. Jeg er jo sååå redd for å forandre for mye på logoen min, har ikke behov for det, vil ikke tenke nytt (ja, der er jeg sær). Hold ut dere, det blir bra til slutt.

Love Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#sommer #mat #gladmaten #stavanger #mamma

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg