Jaaa, ungene elsker min gamle barndomsleke!

Happy Sunday ❤

Når vi jentene var i London i mai, tok jeg meg tid til en fem minutters kikk på Hamleys. Ungene mine har dessverre ingen interesse av å gå i lekebutikker lenger, men jeg synes nå det er litt kjekt å drømme seg bort og følge med i tiden hva som skjer også på den fronten. Jeg skulle egentlig ikke kjøpe noe, men så kom jeg over noe nostalgisk, som jeg selv synes var utrolig kult som liten.

Husker dere vi lagde ballonger av en sånn skikkelig klissete masse? Man danderte en liten klump på tuppen av et rør, og så blåste vi liv i den, lagde en slags ballong. Jeg husker jeg synes det var knallkjekt og det gjorde faktisk Mille og ei klassevenninne også. Jeg har nemlig gjemt unna dette, til en passende anledning, og i dag kom den.

Mille har altså hatt overnattingsbesøk (jippi, jeg jubler), og i dag våknet vi opp til nok en fantastisk sommerdag. Nå har jeg sitti og hørt på herlig barnelatter og snakk i noen timer. Så etterlengta, og dere kan tro det varmer emammahjerte ❤
 

Husker dere lukta på disse?

Mille er livredd ballonger, men disse var helt innafor…

Nå er vi så heldige og har tvillingsøster til overnattingsgjesten på besøk også, så nå tenkte jeg å ta med meg alle i stallen. Sol har det nok ganske så bra ute på beite, men det er allikevel greit å sjekke henne. vi tar henne med inn for litt gulrøtter og kos, og så slipper vi henne ut igjen etterpå med en dæsj av myggspray på. Deretter skal jeg friste jentene med en dukkert i sjøen for så å avslutte dagen i jacuzzien. Denne dagen tror jeg blir bra.

Nyt dagen videre, fininger!

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg