Det er en glede å ha kommet så langt i planleggingen…

Åhhh, nå nærmer ferien seg med stormskritt!

Jeg pakker, pakker og pakker, og det må gjøres smart. For akkurat som i fjor, reiser vi med hver vår ryggsekk, og alle må selv ta ansvar for sitt eget pikkpakk. Vi investerte gudskjelov i gode tursekker sist gang, så jeg gruer meg faktisk ikke til det her. Så lenge jeg holder den under 15 kg, går det helt greit, for når jeg strammer nederste belte, bæres mesteparten av vekten på hoftene.

Nå har vi altså kommet så langt i planleggingen, at det er strengt forbudt å bruke klær som skal være med. Derfor går jeg rundt i ugly bombetruser, for å ikke bruke opp de gode. Vel, de gode er vel ikke akkurat så flatterende de heller. Kjøpt for 10-15 år siden i London på Primark, tre pakninger for tyve kroner. Billige greier, med de er helt magiske å ha på seg. Store og stretchy, så jeg nekter å kjøpe nye.

Jeg har derimot skaffet Bjørn Erik åtte nye boxere i dag, for det er hull i annen hver av de han bruker i dag. Han tar seg aldri tid til å anskaffe seg nye, så i dag truet jeg han med å kjøpe til han selv. Da var han jammen meg ikke sein med å bli med, for han har en del kriterier han også på hvordan de skal se ut. De skal selvfølgelig være slakke i strikken i livet og så må de vare lange og stramme. For han kan ikke ha gnissende lår, for da får han gnagsår.

Jaja, nok underbukseinfo, nå er vi i alle fall godt i gang med pakkinga. I morgen blir det venninne- og stallbesøk, så vi kan ta et koselig farvel, og så bærer det avgårde til Oslo hvor min kjære mamma venter. Flyet vårt fra Gardemoen går ikke før på søndag, men endelig dere, nå skjer det snart…

Uff, ikke mye snaisen den derre juletrusa mi…

 

Den sorte trusehaugen min på midten, er nå halvveis til topps….

Bjørn Erik synes det er noe forbaska tull å pakke med seg snop…

Vanligvis pleier jeg å få vaska alle klærne våre før vi reiser hjem fra ferien, men på Gili Trawagan bruker de kun saltvann så sant du ikke vil bruke en formue på importert vann inn til øya. Det er tøysete, så derfor pakker jeg med meg hele den sorte trusekolleksjonen min, thihiii.

Nå klippes det hekk og gress, og det vaskes og ryddes. Pelle flytter inn til torsdag for å ta vare på katten vår Lala, siden hun fortsatt trenger medisiner en liten stund til. 

God middag og kveld, dere!

 

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#backpacker #mammablogg #reise #sommer #bali

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg