On the road again – endelig vår tur!

Hallaisen daisen, nå skjer det enedelig!

I skrivende stund sitter trekløveret Bjørn Erik, Mille og “myself” i bilen på vei til mamma i Oslo. Nå er Bali-eventyret snart en realitet, og jeg kjenner det kribler noe voldsomt i kroppen. Det skal bli så deilig å igjen besøke den frodige spennende øya. Jeg gleder meg til det stabile klimaet som sjeldent overstiger 30 grader, de vennligsinnede menneskene, roen og ikke minst å få alle sansene skjerpet over alle de nye inntrykkene.

Happy face, that´s me!
 

Det er lite som ligner på sommer i Stavanger akkurat nå, men jeg krysser fingrene for at alle dere der hjemme fortsatt vil oppleve sommer og sol. Husk, det er ennå ikke for seint, for hvem husker ikke seinsommeren i fjor, hvor det faktisk var like fint vær hjemme som hos oss i Hellas?

Igjen reiser vi med ryggsekker, og tyr til disse fantastiske sorteringsposene. Det gjør det så mye enklere å ha god orden.

Det er ikke lite medisiner som er med denne gangen. Mille har det med å få betennelse i ørene pga all badingen, så denne gangen fikk vi faktisk med oss medisiner som en sikkerhet. Vi får krysse fingrene for at vi slipper å bruke dem, det er lov å håpe.

Siden katten vår Lala ble reddet i siste sekund for kort tid siden, har Pelle flyttet inn mens vi er bortreist. Forutenom at dyra trenger pleie, har jeg et ørlite håp om at gresset blir klipt og blomstene vannet også. Lagde liksågodt  en “liten” huskeliste…

Mille har allerede forsvunnet langt inn i eventyrland allerede. Bjørn Erik er langt inne i en podcast som jeg ikke skjønner bæret av siden den går på engelsk, så jeg blogger via 4G på mobilen.

Nå blir det en liten stopp hos svigers på Fevik, og så bærer det videre “to my city”. Jeg har ikke de altfor store planene frem til søndag, men regner med at det blir tid til en liten lunsj med venninnene mine før Bali kaller.

Håper dere blir med videre på ferden, fininger!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

#sommer #bali #ferie #mammablogg

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg