Slik får vi tiden til å gå før avreise…

God kveld i stugo, dere!

Tenk, nå er endelig siste kvelden før avreise her. Mille er så hyper klar, at hun er på vei i seng allerede så tiden kan gå raskere. I morgen på denne tiden har vi allerede tilbragt flere timer i lufta, men vi må belage oss på et helt døgn på reisefot før vi når målet.

Vi har ikke ligget på latsiden de to dagene vi har tilbragt her hos mamma i Oslo. Jeg elsker hjembyen min, og har alltid plenty av ting jeg har lyst å gjøre eller gamle venner jeg gjerne vil besøke. Bjørn Erik derimot hadde et stort ønske om å ta med seg hele hurven på Harry tur til Sverige i går, og jeg må innrømme at det var ganske kjekt det også.

Jeg tør ikke å vise dere alt hva vi handla i Charlottenberg, for det er både flaut og ikke helt innafor, men jeg kan nevne at vi hadde det skikkelig moro underveis. Litt dumt å vite i etterkant at en god klassevenninne og også en veldig god nabo var i nærheten av oss, at jeg faktisk kjørte rett forbi dem uten å si “hei”. Jeg angrer altså så på at jeg ikke sjekket dette grundigere på forhånd, for jeg visste i underbevisstheten min at dette kanskje kunne være tilfelle.

Sånn på sparket i dag, fikk jeg uansett tak i venninnen min Vibeke. Vi møttes over en god frokost/lunsj på Olivia, men jeg følte uansett at tiden vi fikk i sammen gikk alt for fort. Jeg savner henne noe inni hampen mye, og skulle virkelig ønske jeg hadde mer tid til venninnene mine her borte. Neste år fyller derimot hele hurven 50 år, og allerede nå begynner invitasjonene å hagle inn. Så vi skal nok få sett hverandre mye til hverandre i tiden fremover.

Ellers så har jeg vært hos “bessen”, på graven hans og lufta vettet litt. Jeg finner alltid roen her på vakre Grefsen gravlund, så etter å ha besøkt “gammern”, tok vi oss liksågodt en tur rundt på området. Det er kanskje litt sært, men vi liker å gå rundt å lese på alle gravstøttene. Vi funderer og filosoferer på hva som kan ha skjedd, og diskuterer gravstøtter om de er fine eller ikke. Rart det der, synes sikkert noen, men vi har alltid gjort det.

Ellers så prøves det nyinnkjøpte klær til ferien, og derfor pakkes det litt om. Innimellom slaga syr mamma om på en kjole jeg skal ha i et bryllup også, og hun hjelper meg med en BH som trenger justering. Oppi det hele har Bjørn Erik kjøpt seg noe nytt verktøy, og fikser kattedør til Sofia, mamma sin yndling. Han har også skaffet seg en skjeggtrimmer, så nå styles han til alle kunstens regler. Vi får med andre ord tiden til å gå…

Mens jeg var med Vibeke på dagen i dag, dro Mille og Bjørn Erik på Valle og så Vålerenga trene…

Håper dagen har vært god mot dere. Neste gang vi skrives, er fra Gardemoen…

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#sommer #familie #venner #mammablogg #hverdag

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg