Ørli in the møøørning…

Helluuuuu!

Nå er vi på Gardemoen, dere, endelig starter eventyret. Sekkene er gått i gjennom hundreogfjørti ganger, og jeg tror faktisk jeg for en gangs skyld har pakket meget fornuftig. Bjørn Erik (BE) drar nok uansett det tyngste lasset, for han har alt av solkremer, toalettsaker og snorkelutstyr. Han klager derimot ikke, selv om han har den eldste 18 år gamle Robinson sekken å drasse rundt på. Vi jentene har våre ultralette nymoderne med oss igjen, og Mille som igjen bærer alt sitt eget, kom kun opp i 7 kg ved innsjekkinga. Slettes ikke vært, med tanke på at vi skal være på reisefot i hele tre uker.

BE har allerede vist seg som den perfekte reisekompisen. Vi fant nemlig ut at vi hadde fått seter i midtraden på Thai-flyet, og det er jo så inni hampen kipt. Det å sitte rett opp og ned i 11 timer er skikkelig slitsomt, men nå kom han smilende tilbake og har altså klart å fikse vindussete for na mor. Superduper nais, nå ble jeg letta. Happy wife, happy life ❤

 

BE er nok ikke så redd for sin gamle holk, men vi tar nå uansett på beskyttelses trekk på alle sekkene før de sendes avgårde.

Da fyker vi dere, skrives kanskje igjen på stoppet vi har i Bangkok før ferden går videre til Bali. Håper virkelig dere blir med oss videre på ferden og inviter gjerne andre til å følge med også, det hadde jeg satt stooor pris på.

Klemmer sendes i fleng fra reiselysten Nina
 

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

 

#mammablogg #sommer #bali #reise #ferie

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg