Se på det fornøyde smilet!

God morgen!

Da har vi våknet opp til vår aller siste dag her på Gili Trawangan. Det er noe vemodig, særlig med tanke på hvordan dagene her ble, men jeg er overbevist om at vi en vakker dager kommer tilbake.

Fra dag en, har Mille spurt om vi kan dra på spa i sammen. Jeg sa vi skulle vente til vi kom til Gili, men hver gang hun spurte her, svarte jeg at hun burde bli frisk først. Det drøyde jo litt med akkurat det der, så for to dager siden overrasket Bjørn Erik oss med 1,5 times massasje her på hotellet. 

Lykkeligere jente skal man leite lenge etter. Det kom ikke så mye som et kny fra henne når det pågikk, og etterpå var hun helt salig. Vel, det var vi nok begge to, for dette var jo bare helt nydelig. 

Vi snuppene pleier å unne oss dette på feriene våre, for det er noe eget å få oppleve denne luksusen i sammen. Når vi fortalte Bjørn Erik hvor flinke disse damene var, ble han nok bittelitt misunnelig, så han spurte om Mille hadde lyst å bli med han en tur i går også. Noe overraskende takket hun nei til dette, for dette var noe hun helst gjorde med mammaen sin. Jøss, det var merkelig, så i dag tenkte jeg vi skulle gå alle tre. 

Siste dag, siste krampe, og vi er oppe tidlig for å få mest mulig ut av dagen. Det er nasjonaldagen til Indonesia, og det har pågått forberedelser til denne store feiring i dagevis. Vi skal selvfølgelig være med på festen, som starter klokken 19 i kveld. Da skal finstasen på igjen, for siste gang i dette nydelige paradiset…

 

Nå har Mille også våknet og startet dagen med å innta en haug av medisiner. Hun snakker litt igjen for en gangs skyld og innrømmer at halsen er ørlitt bedre. YES!

Skrives snart igjen, kjøre dere!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#ferie #velvære #sommer #bali #mammablogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg