Ja så galt kan det altså gå…

Heihei, fininger!

I skrivende stund sitter vi og venter på å få gå ombord på første flyet som skal ta oss til Bangkok i løpet av de neste fire timene. Vi skal vel mer eller mindre være på reise i et døgn nå, så vi er alle godt forberedt med full-lada PCér, iPhoner og iPader. Jeg gleder meg mest til å ta fatt på lydboka mi igjen, og synes egentlig det er ganske så behagelig å vite at jeg kan gå inn i mange timers krimflukt.

Forutenom at snuppeline har spist lite på denne ferien her, har Bjørn Erik og jeg vært innom det aller meste. Vi er egentlig ikke redd for å smake på noe, og tenker heller ikke på hva magen har godt av eller ikke. Jeg gikk derimot på en kjempesmell første kvelden tilbake på Bali. Det teite er at jeg har gjort akkurat det samme før, på akkurat samme sted, og med akkurat den samme feite maten. 

Jeg klarte altså å slafse i meg hele pommes fritesen i kurven under her, og klarte dermed å ødelegge resten av kvelden for flokken min. Det ble ingen tur i gatene, eller mer shopping, for jeg måtte hjem til hotellrommet asap. Herrejemeni for et styr, og for et syn det må ha vært, med meg hastende i front med sammenknipt rompe, og Bjørn Erik og Mille leende bak. Lang, lang rekke, og jeg var altså helt hysterisk, det gikk ikke fort nok.

Svetten silte, og tårene sprengte på, men jeg rakk det, yes! Etterpå må jeg jo le av det hele, for da ble Bjørn Erik så sur fordi jeg hadde vært så dramaqueen. Jaja, det for nå så være, men gjett hvem som nøyde seg med frukt til frokost dagen etter? Jo, det var meg det, for jeg hadde friskt i minne hva all den osten kan gjøre med en…

 

Da bærer det avgårde dere, skrives mer i Bangkok!

Ha en riktig fortsatt god søndag!

Love you all, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#ferie #sommer #bali #mammablogg

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg