Pupper til besvær og bilder som egentlig ikke burde se dagens lys…

God morgen, vakre Norge!

Turen fra Bangkok til Gardemoen gikk bedre enn forventet. Vi holdt oss våkne til godt over midnatt, og fikk oss derfor en liten lur på øyet alle mann etterhvert. Vel hjemme igjen ble vi henta i nyfiksa bil, ferdig EU-godkjent, og etter en deilig frokost hjemme hos mamma på Grefsen går nå altså turen hjemover til Stavanger igjen.

Under den lange hjemreisen, har frøkna her hatt tid til å reflektere over sommerens noe “utenom det vanlige” ferie. Den ble ikke helt som forventet, men jeg er allikevel sjeleglad over at Mille fikk et par gode dager helt på slutten. Hun har omtrent ikke vært i sjøen disse tre ukene, men i forgårs gikk det non stop i bølgene. Ganske store bølger til tider, og ikke minst stri strøm, så hun var nødt til å ha med Bjørn Erik eller meg hele tiden.

Jeg tør egentlig ikke å bade på Kuta Beach, i surferparadiset. Jeg er livredd for å få juling av de digre skumtoppene som kommer fra alle kanter. Etter fire timer som landkrabbe, måtte jeg derimot ut å duppe meg litt. For å si det rett ut, jeg måtte tisse, og orket ikke tanken på å gå på det offentlige toalettet. Jaja, jeg er en gris, men rekk opp hånde dere som ALDRI har gjort dette før. Jeg er ganske så sikker på at jeg ikke er helt aleine der. Vel, da ble det altså bading på meg allikevel, til Mille´s elleville jubel. GoPro kameraet ble funnet frem, og det var på tide for na mor å leke seg. 

OMG, for et styr! For dere som kjenner meg, så veit dere at jeg aldri forlater huset uten å kline på meg 50 faktor i ansiktet. Det hadde jeg selvfølgelig gjort et par ganger allerede denne dagen. Ut i bøljan blå bar det og det tok ikke lange tiden før den første bølgen traff meg. Dere kan tro jeg stressa litt med tanke på hvordan vippene mine klarte seg, med de trengte jeg egentlig ikke å ofre en tanke, de klarte seg. Jeg burde heller bekymre meg over solkremen, som plutselig svei noe inni hampen mye i begge øya. 

Det ble tatt hele 500 bilder denne dagen, og jeg har aldri noensinne vært så uheldig med resultatet. På hvert eneste ett, hvor jeg har overkroppen over vann, henger puppene utenfor badedrakten og på de resterende, jo der forsøker jeg å blunke vekk solkremen fra såre øyne. Jeg sendte en del uredigerte bilder til venninnene mine i går, og vi har altså ikke ledd så mye på lenge. Tenk, jeg som egentlig elsker å være i vann, klarte ikke å posere skikkelig på noen, mens Bjørn Erik og Mille slår til som de fine supermodellene på det ene bildet etter det andre.

Jeg lyver ikke hvis jeg sier at jeg har plukket ut de “beste” fra oss alle tre denne dagen. Da kan dere jo bare gjette dere til hvordan de dårlige ble. I dag er det lov å le både “av” og “med”. Jeg tar meg ikke nær av det…I promise ❤

 

DCIM102GOPROG0084248.JPG

DCIM102GOPROG0094358.JPG

DCIM102GOPROG0084265.JPG

DCIM102GOPROG0094340.JPG

DCIM102GOPROG0084286.JPG

DCIM102GOPROG0094399.JPG

DCIM102GOPROG0084306.JPG

DCIM102GOPROG0094422.JPG

DCIM102GOPROG0084277.JPG

DCIM102GOPROG0094398.JPG

DCIM102GOPROG0084266.JPG

DCIM102GOPROG0094323.JPG

DCIM102GOPROG0084295.JPG

DCIM102GOPROG0084236.JPG

Ærre mulig?!

Regner med at øynene deres også svir litt nå, thihiiii.

God mandag, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#bali #sommer #mammablogg #ferie #reise

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg