Happy in Pink!

Freddan, jo!

I dag har jeg tatt fatt på klesmarerittet. Pelle, mellomstemannen har som sagt også flyttet ut fra mamsen nå , 2 av 3 er ute av redet, og da ville selvsagt Mille ta over hans gamle rom. Der oppbevarer derimot jeg et lass av klær som ikke passer, de har krympa, men “kanskje” de sitter bedre etterhvert. Yeah Right! Trukke det, men jeg har i alle fall ikke hjerte til å kvitte meg med alle fargeklattene akkurat nå. Lee olakjoler, slengbukser, råtøffe saggebukser osv. Plagga var nok kule for tyve år siden, på ei noe yngre dame, og jeg veit innerst inne at de gjerne aldri får se dagens lys mer, men jeg klarer altså ikke å slippe taket.

Det ble altså rydda bittelitt, men etterhvert var det null energi igjen. Da passet det bra at venninnen min ringte og fremskyndet frokost/lunsj avtalen vår. Monica fikk en liten pjokk for to måneder siden, og det er søren meg stas, dere. For de fleste i gjengen vår er stort sett for gamle for det nå, vi sitter vel heller og venter på barnebarn, så det at dette nydelige nurket plutselig så dagens lys, er jo reine mirakelet. Så da har jeg trilla barnevogn i byen. Guriland så moro, så jeg ba mammaen gå litt mer til side, så jeg kunne gå der stolt å trille sjæl…i min nyinnkjøpte rosa drøm av en kjole.

Kjolen ser jo nesten, bare neste altså, ut som en pysj. Det er den jo selvsagt ikke, men den føles sånn ut. Oversized til tusen, og så herlig fargesprakende. Motivene er “venninner” ❤

 

Nå er det tacokveld her i heimen. Pelle skreiv nemlig en melding til pappaen sin hvor han mente det “luktet” akkurat det hele veien opp til barnehagen hvor han jobber. Bjørn Erik var ikke sein med å fikse det da.

Ha en finfin helg dere, ta vare på deg sjøl og de rundt deg!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#trend #mote

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg