Sexy “fri for åreknuter” legs, ertesuppe og planleggingsdag…

 

Hallaisen, dere!

I dag og i morgen er det planleggingsdag for Mille på skolen, og det var altså så deilig å få sove lenge. Tonje, Mille og jeg har akkurat inntatt en bedre frokost, mens vi så en episode av den koselige NrK serien Victoria. Jeg elsker britiske drama, de er jo som regel så vakre, og denne er intet unntak.

Ellers har jeg vært vitne til at en noe nervøs bestis har fjernet all bandasjen på beina sine, dusjet og fått på seg sexy sorte støttestrømper. Disse må hun gå med i hele 14 dager, men det er så absolutt verdt det. Der åreknutene har vært er det kun igjen reale blåmerker, og jeg sikker på at dette blir bra til slutt. Morsomt å se henne sprade rundt her i bare nettoen, så fornøyd atte og med masse ablegøyer.  Mille ler:”Tante er jo helt gæærn, og hun får meg alltid til å le.”.

Jeg har også rukket å lage hjemmelaga ertesuppe, hele 15 porsjoner. Det skal altså bli så digg og komme hjem fra stallen og enkelt varme opp herligheten i mikroen. Nå gleder jeg meg faktisk til mørke høstkvelder…

 

My girl…

Åhhh, se her da dere. Min venninne Simone, sendte med Bjørn Erik masse flamingo snop i går…

Da skal jeg rydde i et skap oppe, i en hylle (må tvinge meg til å ta en hver dag), og så skal Mille og jeg en tur i stallen igjen. Siste gang denne uken, tenk vi har hestefri helg i møte, og det er sååå rart.

Ha en finfin høstdag, dere! Skrives igjen i morgen.

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg