En liten pust i bakken, med knallgod Askeladden!

God søndagskveld, kjære dere!

Da har vi akkurat kommet hjem fra byen og et eventyrlig møte med den nye barnefilmen “Askeladden”. Vi synes den var råkul, med deilig tørr humor innimellom alle de spennende møte Askeladdene hadde med de kjente og kjære eventyrfigurene. 

Jeg trodde først den skulle bli litt kjedelig og forutinntatt, siden jeg har vokst opp med Asbjørnsen og Mo sine fortellinger og kan de utenatt, men der tok jeg fullstendig feil. Det er så klart mye kjent, men allikevel annerledes, og det fenget. Så har du ikke barn, så lån en og kom deg på kino i en fei, for dette var koselig dere.

 

Ellers denne søndagen, har det gått i rydding, rydding og atter rydding i klesskapene oppe. Jeg er faktisk ferdig med alt mitt nå, takket være bestis Tonje som satte opp tempoet og hjalp meg, så nå kan jeg hjelpe BE og Mille også. Apropos rydding i klær, antrekket Mille har på seg i dag er mitt gamle. Skai bukse og lang rødrutete skjorte. Det passet henne helt perfekt, for nå er vi like lange. Like lange men ikke like breie, så nå er skapet hennes fylt opp med masse arvetøy.

Hvordan har helgen deres vært? Har dere fått ladet batteriene til den kommende uken?

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #kino #barn #hverdag 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg