På Neglen

//Annonse

Heihei igjen dere, har dere også sett frem til denne helgen her?

Jeg gleder meg i alle fall, med mann hjemme fra skolebenken og barn plassert trygt i stallen, der hun liker seg best. Jeg er fortsatt ikke ferdig med ryddeprosjektene mine oppe, men håper snart jeg kommer i mål.

Jeg vet jeg har lovet dere oppdatering fra eventyrdagen i Barcelona, det begynner å bli noen uker siden nå, men jeg synes brudeparet fortjener en nøye gjennomgang av alle de fire hundre bildene jeg tok, og det krever en del. Jeg kan derimot vise dere en liten del av forberedelsene til dagen, nemlig resultatet av oppshiningen jeg så sårt trengte av hender og føtter. 

Vår alles kjære Torunn som driver salongen sin På Neglen, fikk igjen den lite glamorøse stalljenta til å føle seg flott. Så fin at jeg faktisk turde å gå i sandaler på den store dagen. Det ble altså ingen vonde føtter på denne jenta her de 13 timene kalaset varte, takket være valget av gode sko.

Noen av dere har etterlyst hva all den herligheten her koster, så denne gangen har jeg faktisk tatt det med nedenunder her. Skulle noen la eg friste, så ta gjerne kontakt med solstråla Torunn på mob. 906 32 831. La henne skjemme deg bort til alle kunstens regler. Salongen ligger på Madla, Vikingveien 7 på Hestnes, og det er gratis parkering rett utenfor døren. Velkommen skal dere være ❤

 

Innimellom slaga, må det av og til være lov å ta litt ekstra vare på seg selv ❤

Nyt helgen, dere!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg