Det er på tide å begynne å planlegge litt…

God torsdag, dere!

Nå sitter jeg og venter på at Mille skal våkne. Tro det eller ei, hun er faktisk syk ennå. Jeg husker ikke sist gang hun var på skolen, men det må jo snart nærme seg tre uker. Hosten har satt seg skikkelig, den slipper ikke taket, så i går var vi nødt å oppsøke legen igjen. Der fikk hun påvist to typiske lungebakterier, som ofte henger lenge igjen i kroppen, så da ble det selvsagt ny medisinkur. Disse skal visstnok hjelpe nokså raskt, så jeg regner med at hun er oppe og går igjen til helgen. Hun skal være hos Hege, og det er planlagt både bytur og bursdagsfeiring, så jeg håper hun blir glad når hun våkner og får høre om det. Hun sovner nok en stund til, for hun blir så sliten om nettene. Jeg fikk ringt legen igjen i morges, og håper ny hostesaft snart blir ringt inn til apoteket, så hun kan få noen rolige netter fremover. Det er typisk Mille-form på denne tiden av året. Jeg fikk nemlig nylig en reminder om hva vi gjorde i fjor på denne tiden, og jo da, hun var dessverre syk da også. Hun er derimot verdens flinkeste pasient. Litt rundt maten og drikken, hun vil helst ikke ha noe, men ellers er hun flink til å ligge rett ut og slumre seg i gjennom dagen.

Jeg og en venninne var forresten ute og spise frokost og koste oss på Ikea nylig. Jeg elsker jo den plassen, og har jo alltid en unnskyldning for å ta meg en tur, enten jeg skal bytte noe etter impulskjøpa mine, eller trenger te-lys eller batterier. Det jeg derimot ikke skulle ha, var julepynt. Jeg klarte nemlig å kvitte meg med seks fullstappa kasser for et par år siden, og lovte dyrt og hellig at jeg aldri skulle kjøpe noe igjen. Jeg måtte selvsagt snoke litt rundt i hyllene allikevel, for jeg er så glad i alt med lys i, men holdt meg sånn nogenlunde til planen, forutenom gavepapir. Det får man aldri nok av, og i år synes jeg faktisk Ikea sine var nokså freshe.

Ellers så fant jeg små oppbevaringsbokser til bordet Mille har på rommet sitt. Hun begynner å bli ganske så lille mora si, liker å ha god oversikt og orden på det meste, så disse falt i god jord. Må gjerne passe meg litt så hun ikke blir like hekta på struktur som meg, det er ikke alltid like greit å være så prega, men det ble mye mer oversiktlig…og pent, spør du meg.

 

FØR

ETTER

FØR

ETTER, alt rot borte vekk!

Nå hørte jeg det knirket i gulvet oppe, så da er nok snuppa våken, tenker jeg. Jeg får gå opp til henne og finne frem noen koseklær, og deretter lokke henne med meg ned til nystekte rundstykker og egg. Det er lov å håpe at matlysten er på vei oppover igjen.

Ønsker dere alle en nydelig høstdag!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#jul #mammablogg

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg