TAKK!

Ja, da var det oss igjen ❤

Jeg har vært oppe siden syv i morges, og det er helt herlig å vite at jeg ikke skal noe verdens ting i dag. Hvis det er opp til meg, blir det innedag. Kun puslende rundt og gjøre det koselig her. Vi går snart inn i november måned, og da forbereder vi oss og teller ned til Mille sin store dag, samtidig som det planlegges hva vi skal gjøre i den koselige førjulstiden. Jeg elsker de siste månedene i året. Det formelig knitrer av spenning og forventninger i de små barnesjelene. 

I går opplevde vi også en form for spenning. Jeg hadde vel for lengst gitt opp håpet med å få tak i Astrid S billetter, men etter flere rop om hjelp og utrolig snille venner og bekjente, fikk vi napp. Mille visste ingen verdens ting om at Bjørn Erik og jeg jobbet iherdig i kulissene med dette, så hun ble tatt skikkelig på senga når hun mottok gla´beskjeden. Da var det en time igjen til vi burde være der, så det var bare å hive på seg finstasen å komme seg avgårde.

Jeg digger konsertopplevelsene jeg har hatt på Folken, og det var utrolig morsomt å innvie minsten for dette kule konsertlokalet også. Vi klarte å snike til oss de siste balkongplassene på første rad, og var sjeleglade for å slippe å stå rett opp og ned de neste tre timene. For det formelig kokte i blant folkemassen foran scenen. 90% intense ihuga jentefans og en liten andel gutter som også var like gira. Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg har aldri opplevd et fullere Folken før. Det var helt crazy.

Astrid S leverte så til de grader! Dama eller jentungen passer vel bedre, er en unik klokkerein artist. Låtene fenger så til de grader, og hun er jo så søt, nesten til å spise opp. Neida, så galne var vi ikke, men jeg håper og tror Astrid kan nå langt. Vi storkoste oss fra begynnelsen til slutt og Mille klarte til og med å prestere å si at nå var Marcus og Martinus danka ut, det her klarte de ikke å toppe. Jøss, jeg hadde aldri trodd jeg skulle få høre hun si det…

 

Tuuusen takk til alle dere som fange opp dette ønsket, og delte det videre. Det er helt utrolig hva vi kan få til på sosiale medier, og denne gangen var det mange som gjorde det lille ekstra så jentungen min fikk en gigantisk opptur i en hverdag som i det siste har vært noe stri. Love you all a lot ❤

Kisses and hugs from happy mum, Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#musikk #mammablogg #folkenstavanger

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg