50 års gaven i boks ❤

Gjett om vi er i gang med planleggingen?!

Jeg hadde ingen clue om at turen var i boks, og jeg hadde heller ikke vært inne på mailen min på en stund, hvor invitasjonen til bursdagsturen min lå. Tenk det dere, nå er det en realitet. I to hele uker skal Bjørn Erik og jeg til statene igjen, og denne gangen uten ungene. Jeg er i ekstase!

Det første jeg gjorde var å skype med mamma i Oslo, for det aller viktigste, er jo å få barnevakt til Mille-mor. Hun nølte ikke med å si ja, så da var det bare å begynne å planlegge. 

Vi starter turen i San Francisco, drar videre til San Diego og avslutter på min yndlingsplass, Las Vegas. Vi har som sagt vært her før, men da var alt lagt opp etter å please ungen, men denne gangen blir det altså helt andre boller. Det skal soves lite, og oppleves mye. Vi skal ut å kjenne på trøkket nattestid, og jeg har sommerfugler i magen allerede.

På 50-års dagen min, er vi i Las Vegas, og det er et par show som frister litt allerede, men ennå er det 146 dager igjen til vi trenger å bestemme oss. Flinke mannen min har mange baller i lufta, og det han sikler mest på akkurat nå er leiebiler. Samtidig ser jeg han smiler lurt her, for han har brukt flypoengene sine denne gangen på billettene. For aller første gang skal na mor ut å fly business class, og det kommer jo til å bli litt av et syn, dere. For det kommer til å synes lang vei at vi aldri har gjort det før. De stakkars medpassasjerene våre kommer til å få litt av et show med alt vi er nødt å teste ut. Frøken mark i rompa, må jo det!

 

Bilde over er fra 2011, hvor jeg tar en etterlengta pause etter fire uker på hjul med flokken. Vi hadde da lagt bak oss 11 teamparker og var i gang med pakkinga av hele 168 kg baggasje. Måtte nesten ha ferie etter ferien, for det var litt av et maratonløp…

Nå skal jeg hoppe i dusjen og begynne å planlegge ettermiddagens lyktvandring. Håper noen av dere også fikk tak i billetter, for da sees vi kanskje?

Nyt lørdagen, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

 

#reise #amerika

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg