Dette klarer jeg aldri å venne meg til, så forbaska kjedelig!

Mandag, og hu mor prøver noe nytt!

Det er ingen unnskyldning lenger å ikke gidde å vaske bilen. Når favorittdoningen er så knøttliten, kan jeg ikke lenger forsvare at oppgaven blir for stor og tung. I dag skulle jeg derfor bevise for Bjørn Erik at jeg tok dette alvorlig, og klarte å holde meg til planen om at jeg fra nå av skulle hjelpe til og bidra. Må allikevel innrømme at det ble litt kluss i starten.

Bjørn Erik har ikke helt orden i “sysakene” sine, i hvert fall ikke med tingene vi har til bilen. Jeg fant ingen rein bøtte og heller ikke bilvaskemidler. Jeg fant derimot fire bøtter møkkete til tusen, og oppi dem sprayer til bil og rengjøringsmidler til grillen. Det som derimot irriterte meg mest, var at dette var ting som var slengt inn i “min” lille hagebod, hvorpå alle de kjære flamingoene mine lå trøkt overalt opp på.

En illsint Nina-mor ringte derfor “bilvaskesjefen” Bjørn Erik, ganske så fortvila over at min bod igjen var brukt til hans dumping, og at det ikke fantes system på noe. Etter mye om og men, altså etter å ha dratt alle flamingoene ut i et forsøkt på å finne en bøtte som var sånn nogenlunde ok å bruke, fant jeg en liten flaske bilshampo innimellom ugressmiddel og plenfrø. Åhhh, da var jeg altså så lei allerede, nesten all energien var allerede brukt opp, men jeg kunne jo ikke stoppe der og da. 

En og en halv time seinere, skinner nå i alle fall “puppen”, og jeg sitter her ganske så fornøyd selv om jeg er våt fra topp til tå. Jeg skulle derimot ønske jeg ikke var så sjapp med å si at jeg fra nå av skal vaske den lille herligheten selv. For ikke var det gjort unna på 1-2-3 som jeg først trodde siden bilen er så liten, og heller ikke fant jeg noe tilfredsstillende med det…
 

Nei, nå må jeg komme meg avgårde til stallen, før det begynner å bli kø på veiene. Jeg regner med at humøret stiger et par hakk da, og jeg må jo innrømme at jeg gleder meg jysla til å kjøre nyvaska firehjuling.

Håper ukestartet gikk bra for dere alle mann, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg