Furtekjøp…

God lørdag, kjære dere.

Jeg sitter i skrivende stund hjemme i sofaen til mammaen min på Grefsen i Oslo. Det er helt herlig å være “hjemme” i gamle byen min, selv om det kun er for noen få dager, og jeg nyter enebarn tilværelsen som blir dilla og dulla med. I kveld skal jeg i bursdag til en barndomsvenn i fra Vestli og endelig fikk jeg også bekrefta at andre gode barndomsvenner også dukker opp. Jeg har ikke sett dem på over tredve år, og jeg gleder meg altså noe inni hampen mye.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Løkka hvor jeg har ordnet julekalenderen fra Bjørn Erik til Dennis. I god tradisjons tro, får alle ungene våre kalendere, og dette er faktisk første året mannen i huset ordner overraskelser til heile hurven. Det eneste jeg trengte å gjøre i dag, var å betale for at den ene (vi har felles konto på alt hvis noen lurer), og jeg ble kjørt til og fra av mamma, så dette var unnagjort på nullkommaniks. Hva gjengen får denne gangen, lover jeg å kommet tilbake til seinere.

Jeg har forresten skaffet meg ny onepiece igjen, dere. Dere vet jeg er hekta, og jeg har altså lagt min elsk på merket som også har de korte versjonene som den hvite herligheten jeg kjøpte i sommer, les gjerne her. Denne gangen har jeg gått for en lang sort en med hette. Det er glidelås fra bein til bein, så denne tres derfor på over hodet. Dette er en skikkelig saggebukse, akkurat som jeg liker det, og det er lommer med glidelås på sidene og også en magelomme. Myk i stoffet så til de grader, og blir nok favorittplagget denne vinteren. Jeg må derimot nevne at den ble kjøpt inn på impuls, etter at Bjørn Erik og jeg diskuterte noe hvorpå jeg ble ganske sur og fornærma etterpå. Jeg husker ikke hva det dreide seg om, sikkert noe helt uvesentlig, men da jeg furtende gikk på Macén etterpå, dukka altså denne rå dressen opp i sidevinduet som reklame. Så kjøpet kan jeg vel karakteriseres som et impulsivt furtekjøp…

Nei, nå får jeg se å varme opp krølltanga. I dag fikk jeg lyst til å være curly-Nina igjen. Klokken syv starter festen nede i sentrum her, og jeg skal som vanlig selvsagt være der helt presis.

Håper dere får en knallfin lørdag, klem Nina
 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

2 kommentarer

Siste innlegg