Overskuddsmennesket har tatt seg en pause…

Da var jeg tilbake, etter en bitteliten minibreak. Det har aldri i bloggens fireårige periode skjedd at jeg har tatt meg to dager fri på en uke, men jeg har altså ligget i fosterstilling et helt døgn uten å gjøre noe verdens ting. Fibromyalgien har slått til for fullt. Det brenner i alle ledd og muskler, til og med i fotsålene, så nå måtte jeg rett og slett kaste inn håndkle.

I dag måtte jeg derimot komme meg opp, for Mille hadde tidlig time på Ortopediteknikk. Bjørn Erik er offshore, så jeg beit tenna i sammen og ikledde meg tre lag med ull fra topp til tå, for jeg fryser altså noe inni hampen mye for tiden. Jeg var reine mimmiemammaen der jeg sprada rundt, jeg så helt crazy ut, men jeg takler altså så dårlig å fryse. I tillegg så skulle jeg i stallen rett etterpå, for Mille kan som regel ikke dra i stallen de dagene hun er med støttekontakten sin, og det har mer eller mindre blitt fast hver onsdag nå.

Det er sjeldent vi har så klar og rein himmel helt fri fra skyer og blåst her i Stavanger, så jeg tok ikke sjansen på å vente for lenge med å dra ut til Sol. For fint vær betyr som regel “ut på tur” for oss to, noe jeg verdsetter meget høyt. Det er nesten ingenting som slår en ridetur i så strålende vær. Helt aleine ute i det fri, stille og rolig kun avbrutt av lyden fra hestens høver som treffer bakken. Glemt er alt kjas og mas, og for en stakket stund glemmer jeg også smertene…

 

Nå skal jeg krype under pleddet på sofaen, samtidig som jeg sprengfyrer i peisen. Mille har dratt for å møte Mari, så da ser jeg mitt snitt til å se en episode av “Stranger Things” som alle snakker så varmt om. Jeg går rett på når noen mener jeg bør se ditt eller datt, for jeg kan jo ikke gå glipp av noe.

Skrives igjen i morgen!

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #høst #foto #hesterbest

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg