Her har tiden stoppet opp, her er det godt å ta seg en pause…

Vi lengter, vi mimrer ❤

Det å gå inn ei dør i et hus som er over 300 år gammelt, gjør noe med en. Særlig når det er så vakkert og godt bevart. Det er selvsagt pusset opp gjennom årene og helt sikkert blitt gjort forandringer på, men her har allikevel tiden stoppet opp, og her liker vi jentene å ta oss en real pause. 

På “Skagen Bageri”, eller “Det Danske Bageri” som noen også kaller det, finner vi roen. Nostalgien treffer oss varmt i hjertet, og vi henter frem gode gamle minner. Minner fra da vi selv var små, da vi fortsatt hadde alle bautasteiene våre rundt oss. “Husker du disse femti-lappene, Tonje?”, “Slike lamper med frynser på, lagde min mor når jeg var liten”.

Jeg må gjøre alvor av å ta med minstemannen hit en dag. La henne få lære litt historie rundt det eldgamle handelsbygget. Her har det i sin tid blant annet foregått skip-, kjøpmanns- og faktisk vinhandel. Kanskje ikke så veldig spennende å høre om for en 12-åring, som for tiden er mest opptatt av at det er nok batteri på mobilen, men jeg tenker hun allikevel har godt av en pause hun også.

Mormoren til bestis Tonje, hadde akkurat den samme klokken hengende på veggen for over femti år siden. Den runger tungt hver hel og halv, og hun ser drømmende opp på den og sier:”Hei, mormor”…

 

Grip dagen, fininger!

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#hverdag #jul #venner

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg