Noe gammelt og noe nytt ❤

YES, i år er julelandsbyen på plass igjen!

I fjor var jeg ikke kreativ nok dessverre, og fant altså ikke ut hvor den tradisjonelle julelandsbyen vår skulle plasseres. Den har vært et fast innslag hvert bidige i år siden ungene var små, men når romdeleren i stua ble bytta ut med bjørkeskog, var det “no space” til den. Skikkelig kipt, den ble savne, men nå er den det første jeg ser når jeg kommer ned i stua om morningen.

Jeg fikk ikke plass til hele skogen, rådyra og Santa Lucia toget, de ble forvist til bjørkeskogen og kommer nok til å forbli der, men de viktigste elementene er funnet frem igjen. Jeg elsker de små eldgamle dukkemenneskene med filt til klær og miniatyr fuglenekene som Bjørn Erik sin mormor laget, og det er koselig å finne frem Betlehem figurene kjøpt i London for femten år siden. De knallharde sjokolade- og marsipankulene vi ikke rakk og spise for ti-tolv år siden er fortsatt urørte og har blitt til en snøball lykt, og jammen har marsipan grisene også overlevd. 

Det blir spennende å så om lekne Mia klarer å motstå fristelsen og lar alt dette spennende være i fred, det er i alle fall lov å håpe…

Om noen få timer henter eldstemannen vår Dennis mamma på Grefsen og får henne og katten hennes Sofia trygt på nattoget hit til Stavanger. Det skal bli godt å få de i hus så vi i sammen kan få gjort unna de siste gjøremålene her hjemme. Det er jo så mye koseligere å være to om disse tingene, særlig nå som Bjørn Erik jobber så mye.

Hvordan ligger dere an til jul da? Får dere kost dere innimellom slaga?

Skrives igjen i morgen, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#jul

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg