O, jul med din glede og barnlige lyst…

1. juledag, og den beste juledagen av de alle…spør du meg ❤

I dag er lufta gått ut av oss alle mann, på en god måte vel og merke. Forventningspresset er over, alle sommerfuglene i magen er sluppet løs. Så lenge man har barn i huset, så vil julaften alltid være litt spesiell, og i år som før var minsten overgira. Hun fikk det hun ikke trodde hun skulle få, og tårene kom ikke bare en gang…gledestårene altså. 

Vi har nok litt bortskjemte barn, særlig når det kommer til bursdager og jul. Det er utrolig kjekt å være litt ekstra snille mot dem disse dagene, for de har alltid satt så stor pris på det. De viser stor glede og takknemlighet over hver minste lille ting, og da ofrer jeg gjerne egne julepengepresanger til dem for å kunne oppfylle ønskene de gjerne har hatt gjennom hele året. De eldste vet gjerne hva de får, for der kreves det liste over hva de trenger, minsten derimot klarte vi altså igjen å ta på senga. 

Vi voksne hadde det også utrolig gøy under gaveåpninga i år. Takket være Kristin fikk vi oss en god latterkrampe. Fem små pakker lå inne i en større en, og vi fikk beskjed om å åpne de samtidig og ta gaven i bruk asap. Dusjhettene med dyremotiver var knallstilige, og ble selvsagt tatt på av oss alle (ja Pelle også) og så ringte vi ungene i Oslo og viste vårt store engasjement over overraskelsen. Den gode latteren gikk altså hele veien bort til Snarøya ❤

Gavene jeg fikk i år, var gitt med mye varme og omtanke. Jeg tror de fleste rundt meg har fått med meg at jeg fryser noe inni hampen mye for tiden, for jeg fikk flere pledd, raggsokker, tøfler og ny ekstra lang dundyne. Vi satt faktisk ekstra lenge opp i natt bare for å få tørket det nye sengesettet, så jeg fikk tatt alt i bruk. Ikke rart jeg sov godt og lenge i dag ❤

 

Nå skal jeg opp og hjelpe Mille-mor med å få de nye tingene hennes på plass på rommet hennes. Hun får besøk av en klassevenninne om få strakser, og er derfor helt i ekstase. 

Håper julen er god mot dere ❤

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #jul

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg