Fortsatt i romjulshvilemodus…

Oioioi, bedre seint enn aldri!

Her hjemme er vi ennå i hvilemodus. Vel, Bjørn Erik er tilbake på jobb, men vi andre bor fortsatt i pysjen så sant vi ikke er hos Sol i stallen. I går slo vi derimot to familier i sammen og feiret andre juledag. Da kom finstasen på igjen, og vi mimret og koste oss rundt middagsbordet i hele fem timer. Tjukketia er altså ennå ikke over, vi tenker overhodet ikke over hva vi trøkker i oss. Vi storkoser oss og nyter hverandre.

Det er alltid kjekt å besøke Simone og Brede. Det er altså så mye nostalgi under det taket der, og jeg digger å gå rundt på skattejakt. I tillegg så har de jo også fått seg nytt husdyr, og som mange sikkert vet, er edderkopper Bjørn Erik sin store skrekk. Et par ganger ble det noe trekkfullt, for han hunken min kaldsvettet noe inni hampen mye så vi var nødt å lufte litt. Mille derimot overgikk seg selv og sin redsel, og klarte faktisk å sitte å småkose med lille frøken Solfrid.

Festlighetene er altså ennå ikke over for i år. I morgen er vi tretten til bords til lunsj i byen og dagen etterpå blir det tradisjonell romjuldisco hos ei venninne. Jeg prøver å få med meg alt ❤

 

Jeg håper av hele mitt hjertet at dere alle har det bra. At dere koser dere og skaper varme og gode minner ❤

– Nina –

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #jul

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg