Årets siste sprell!

Heihei, dere!

Da har vi akkurat kommet hjem fra en lang dag i stallen og bursdagsfeiring hos en venninne. Nå skal det bli godt å synke ned i sofaen, for denne dama her er helt gåen. For i går var det fest. Fra tidlig kveld til lang ut på morrakvisten. Discodronninga vår Gitte fylte år, og dagen hennes har de siste åra alltid blitt feiret med en skikkelig romjulsdiscofest. 

Noen av gjestene var kreative og stylet seg opp etter noter med glitter og stas, mens denne dama her gikk i favorittplagget sitt…onepiecen. Komfort gikk foran glamour, og det var nå kanskje ikke så praktisk når noen av oss etterhvert ville på byen. Det var godt jeg hadde ikledd meg stor mumie jakke “dyna mi”, for da klarte jeg å lure meg forbi vaktene.

My hunk and I ble til krampa tok oss, till the bitter end, for ikke pokker om noen av oss backa ut og ville hjem når vi tross alt en sjelden gang går ut. Syngende med hver vår store pizza i magen, kom vi hjem til barnevaktene, og natta ville ingen ende ta. Klokka var nærmere fem om morningen før hodet traff puta, men da hadde vi tross alt gått tur med hunden og katten også. 

Det ble dessverre tatt veldig få bilder av kveldens begivenhet, jeg var nemlig mer eller mindre limt fast til sofaen og skravlehønene mine…

 

Jeg hadde selvsagt med meg julepresangen min fra Kristin og Dennis, discokuledrikkekopp…

Herr og fru bøllefrø, fjollsa…

Er dere klar for å avslutte året 2017 da dere? Jeg tenker det skal bli godt å få ryddet vekk jula nå og ikke minst bli kvitt alt av søtsaker som står overalt her. Mille skal få med seg restene i stallen i morgen. Simsalabim så er det vekk.

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#hverdag #jul #venner

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg