Triksa og fiksa, ingen frynser takk!

Gudd mørning!

Her er vi tidlig oppe og hopper. Mille har for lengst blitt hentet, og jeg har allerede gjort flere avtaler. Det er alltid sånn på nyåret, jeg er mer på hugget og derfor mye flinkere til å få unna ting. Det er mange som synes de eviglange listene om gode nyttårsforsetter er noe forbanna tull, men for meg så pleier det å fungere, vel, enn så lenge i alle fall.

Fikk dere forresten med dere at jeg var ute og lufta den nye skinnjakka (by the way, ikke ekte) i helgen. Jeg har i en evighet vært på jakt etter den ultimate “ut på byen” jakka, og endelig er den i hus. Den gamle filla henger snart ikke sammen, den smuldrer opp og etterlater seg små spor etter meg i form av små svarte biter. Det er nok på høy tide å kaste den, men kjenner jeg meg rett, blir den nok hengende i skapet noen år til.

Det var derimot en enorm hake ved den nye, den var full av frynser. Veldig kult, synes nok mange, men nei, fryser ble jeg lei av på 80-tallet. Da var det å finne på både jakker og støvler, og jeg hadde rett og slett ikke lyst på det akkurat nå. Det blir “too much” for meg, så jeg klipte de rett og slett av. Bjørn Erik skjønte ikke helt greia med å kjøpe seg ny jakke for så å “ødelegge” den, men halloooo, jeg kunne jo ikke la denne fare, ikke med så mange rå nagler på. Jeg elsker nemlig nagler, og har poser fulle av det her hjemme for å “fikse det sjøl”, men denne var jo allerede perfekt. Det skal sies at de lager litt hodebry ved bruk, siden håret tvinner seg inn i dem. Det setter seg fast på to sekunder, så hår får være hår, “do not touch!”

 

Nei, nå er det vel på tide meg litt frokost dere, og så må jeg få pakket ridetøyet til Mille. Jeg skal hente henne på skolen seinere i dag, for så å kjøre direkte i stallen. Mens hun steller, møkker og gjør seg klar til årets første sprangtime, skal jeg ut til Amalie og få ordnet vippene mine. De er helt kræsja etter helgens strabaser, så det blir spennende å se om det er noe hun kan rette opp…

Ønsker dere alle en god tirsdag, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

#mote

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg