Syk Mille og lege…

Hei igjen, dere!

I dag startet dagen med et brak. Mobilen var gått tom for strøm i løpet av natta og dermed ringte ikke vekkerklokka. Jeg nevnte for Bjørn Erik når vi la oss at han var nødt å stille alarmen på den vanlige klokka på nytt etter at han var blitt vekt, men det hadde visstnok gått i glemmeboka. Instinktet slo derimot inn, jeg våknet av meg selv dog en halvtime seinere enn planlagt, men jeg skippa dusjinga og henta derfor inn den tapte tiden.

Jeg hadde egentlig gleda meg litt til denne dagen, for vi hadde time hos barnelegen på sykehuset. Vi skulle endelig få en indikasjon på om hormonpillene Mille bruker, virker eller ikke. Vel, vi foreldre vet jo at effekten satte inn nesten umiddelbart etter at hun begynte å bruke dem, men jeg hadde allikevel sett frem til å få det dokumentert.

Før sykehusbesøket tok vi en liten avstikker opp på legekontoret her, for Mille begynte å få vondt i halsen i går og i dag var hun mye verre. Vi er heldige og kan få tatt blodprøve av henne uten timeavtale, så dette var unnagjort på nullkommaniks. Da vi derimot hastet videre for å plukke opp Bjørn Erik for så å dra videre til sykehuset, ble vi ringt opp og fikk fortalt at legen var syk. Jaja, det var jo synd, men det er jo sånt som skjer. Derfor satte vi på bremsen, roet ned stressnivået og dro rett hjem så Mille kunne krype opp i senga igjen. Jeg har et lite håp om at hun klarer å gjennomføre ridetimen i dag allikevel, særlig med tanke på at forvertene skal ha Sol i helgen.

 

I kveld skulle vi egentlig hatt besøk av den første hunden vi snart skal passe på, men underetasjen ser fortsatt ut som en slagmark. Bjørn Erik har kun et malestrøk igjen på taket, men det er søren meg et tidskrevende prosjekt. I tillegg må jo listene også tas, så derfor fikk jeg utsatt besøket. Jeg kan ikke la hundene våre møtes sånn her og ikke er det noe særlig koselig heller.

Håper dagen er god mot dere, klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #helse #katt

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg