Vekk med alkoholen!

Hellu, hellu!

Nå begynner det virkelig å se bra ut her hjemme. Taket er malt hvitt hele tre ganger, og det samme er taklistene. Nå gjenstår det kun et par gulvlister, men nå tar hunken og roer ting ned litt. Vi skal passe baby til helgen og hund i fra neste uke av, og da nytter det ikke å sjonglere rundt malingsspann og pensler som ligger strødd rundt overalt. Nå ryddes rotet bort for en stakket stund, “vi” tar oss en real pause.

Jeg må forresten vise dere hva jeg har fått Bjørn Erik til å gjøre med barskapet vårt. Jeg har vært lite begeistra over å hele tiden ha alle flaskene midt i fleisen, og har vel egentlig aldri skjønt hvorfor vi er nødt til å ha slikt stående framme. Tidligere kunne man altså se flaskene gjennom glassdøra, men “not anymore”. Bjørn Erik har påført hvit folie på innsiden av glasset, og har i tillegg hvitmalt sølvkanten rundt. Ble det ikke fint?

Jeg har også ymta frempå om vi kan fjerne vinstativet med alle årgangsvinene vi aldri kommer til å bli drikke opp, har nemlig lyst til å lage en mimrevegg med mange små hyller med bilder på i stedet, men da fikk jeg himlende øyne tilbake, uten svar. Jaja, en ting av gangen, bør kanskje ikke pushe på noe mer nå, thihiii…

 

Jeg er litt urutinert på oppussingsbilder, burde jo kjørt et “før” og “nå” bilde, men det glemte jeg. Jeg fant derimot et gammelt påskebilde, og som dere ser, barskapet ser litt annerledes ut i dag… 

Nei, nå tar vi  kveld, dere. Jeg skal forsøke å lokke med meg Bjørn Erik til å se enda en spennende episode av kjekkasene i serien “Peaky Blinders“. De er søren meg råe!

Love you all, Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg