Da tar vi helg, dere!

Fredag, jo!

En skulle kanskje ikke tro at helgene betyr så mye for meg som allikevel går hjemme, men det gjør det så absolutt. Særlig denne uka her, når Bjørn Erik har vært bortreist. Det er jammen meg godt å være to om alt igjen. I tillegg er det jo vinterferie for Mille også nå, og det er jo rein lykke i seg selv. . 

I dag var det på tide for lille Rambo å dra hjem til sine igjen, men kun et par timer etterpå, kom nysgjerrige Hugo på besøk. Jeg gleder meg til å bli kjent med den 1,5 år gamle gutten, en Welsh Springer Spaniel, og nok den aller første jeg har møtt på av denne rasen.

Hugo synes det var litt trist å ta farvel med flokken sin, han var ikke særlig høy i hatten den første timen, men etter en god luftetur, gikk det straks mye bedre. Han  fikk ut mye energi ved å dra meg opp alle bakkene her, og etterhvert lekte han også i vannkanten med en tom yoghurtboks han fant på veien. Vi var selvsagt klissklass våte etterpå når vi kom hjem, men det var en deilig følelse å ha brukt kroppen litt. 

 

For et par timer siden kjørte jeg Bjørn Erik til byen, til Folken, hvor Turbonegro spiller, og samtidig svippet jeg Pelle hjem. Akkurat nå har Mille tatt med seg Hugo opp på rommet sitt og gitt han kveldsmat, og planen er at han skal få sove inne på rommet hennes i natt. Hun er altså så snill mot disse dyra, og ikke minst storfornøyd over å ha besøk. Det er mye godt selskap i en hund ❤

Håper uka har vært god mot dere og at helgen blir likeså!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

#hverdag #hjemmekennel

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg