Takk igjen til velferds Norge, her går det så det suser!

  •   

Disse søndagene uten hest, er ikke alltid så enkle. Hvis Mille ikke har planlagt noe på forhånd, blir det ofte mange ensomme timer for Mille, men pappaen var igjen snartenkt og visste råd. Mille fikk nemlig ny sykkel i fjor, og da var vi snare med å legge inn søknad hos HMS (Hjelpemiddelsentralen) om motor til den fine rosa doningen.

Mille er egentlig ganske flink til å sykle, takket være terapeuten på skolen, men på de lengre strekningen blir det fort tungt. Tidligere skaffet HMS oss sykkel med motor, men de nye reglene sier at man nå er nødt til å stå for sykkelen selv. Det var egentlig helt greit, men vi visste ikke på forhånd om sykkelen vi hadde kjøpt kunne få montert motor på i etterkant. Det kunne den gudskjelov, så nå kan dere tro det går så det suser i gatene her!

Akkurat nå kom Mille og pappen inn dørene her, etter en liten runde rundt på øya, og dere kan jo gjette hvem som var mest gåen. Pappaen så klart, han hang visstnok langt etter opp alle bakkene her. Jaja, dette var dagens store høydepunkt. Jeg sitter og kjenner på at vi igjen til tross for utfordringene i hverdagen, er veldig heldige. Heldige som bor i Norge, hvor hjelpen aldri er langt unna. 

 

Der kom mellomstemannen inn dørene her også, og han hoppa rett inn i filmen Mille og Bjørn Erik ser. Vi begynte nemlig å se første “Ringenes Herre” med Mille i går, og spenningen er til å ta å føle på, for det er nokså skummelt for en 12-åring egentlig. Det er et stort steg å ta etter å ha kost seg gjennom alle “Hobbittene”. 

Hvordan er deres søndag? Nyter dere?

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #barn

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg