Trysil, here I come!

Denne dagen har jeg venta på i en evighet!

I skrivende stund sitter jeg i bilen på vei til Oslo. Tenk, endelig er uka her, den årlige Trysil-turen med de gode gamle vennene mine fra Vestli og Stovner. Jeg savner denne gjengen noe enormt i hverdagen min, så denne langhelgen her dere, er så absolutt et av høydepunktene mine hvert år.

Forrige helg, var alle samlet i femti års lag i Oslo, uten meg. Jeg satt faktisk regelrett hjemme og grein fordi jeg ikke kunne delta. Pinte meg gjennom den ene Snapén etter den andre og stortuta og syntes veldig synd på meg selv. Fornuften seira for en gang skyld, det var nemlig helt urimelig å dra for tredje gang til Oslo på kort tid, særlig når vi også hadde planer om å dra bortover den uka her også.

Det å reise fra alle dyra og i tillegg ordne pass til Mille også, er ikke bare bare. Det koster en hel del å planlegge alt, særlig hvis jeg samtidig vil holde samvittigheten min sånn nogenlunde rein også, men nå begynner de fleste brikkene å falle på plass. Pelle har flytta inn og tar vare på kattene og fuglene, og tre fine stalljenter bytter på hestestellet av Sol. Mille og Pippi er med i bilen og skal innlosjeres hos mamma på Grefsen, og det er jo en vinn-vinn situasjon for alle.

Åhhh, som jeg gleder meg til å slå ut håret. Bo i onepiecen og tøfler dagen lang, og bare sløve og prate høl i hue på alt og alle. Skru tiden tilbake, ved å spille alle 80-talls slagerne, synge og gaule. My kind of happiness 
 

Det blir litt av en utfordring å ha kontroll på alt jeg døtter i meg på denne turen, men enn så lenge har jeg oversikten.

Nå må jeg avslutte og ta over kjøringa. Han far har vært på jobb i dag, og trenger en real pause, så da er det bare å trå til.

Skrives igjen fra Oslo, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg