My gang ❤

Endelig er gjengen igjen atter samla!

Det er altså så digg å være her i kjære Trysil, dere. Alle er i tipp topp form, selv etter få timers søvn, og tenk det dere, vi har det så kosemoseoverdose at kun en av av tolv har kommet seg i bakken. Det er flere som har vært klare i en evighet, men det er sååå vanskelig å løsrive seg. Selv slutta jeg å stå på ski for et par år siden, skia svingte ikke lenger den veien jeg ville, men jeg håper allikevel at vi får hele gjengen opp i til Knettsetra snart. Dette er nemlig helgen da folk fra hele Groruddalen finner veien hit, og det er altså sååå kjekt å møtes og mimre.

For å si det på en annen måte, den helgen her, ser du ikke en eneste unge i bakken der vi er. Unger og jodlevann hører nemlig ikke sammen en plass, og det har folka her for lengst fått med seg. Når Stovner-gjengen entrer fjellet, får vi “leke” ganske så aleine, for vi lager nok litt ekstra liv og røre. 

Det er skikkelig usosialt av meg å være på Mac´en, så jeg tror jeg hiver inn håndkle og joiner gjengen igjen. Ønsker dere alle en helt herlig helg. Kos dere og nyt den!

 

– Nina –

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#hverdag #venner #trysil

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg