Tredje Trysil-tur i uke 10 er over…

God søndags ettermiddag, dere!

Da var vi atter en gang i bilen, på vei hjem etter en spektakulær langhelg i Trysil. Dette er vår tredje tur i sammen med gjengen, og etter min mening den aller beste til nå. En god blanding mennesker, som har lært seg å fungere utrolig bra i sammen.

Jeg må innrømme at jeg ikke er like sprek som før, så det har blitt mange timer på hytta og kvelder der jeg har stupt først til sengs, men så har jeg heller ikke et like stort behov for å være med på alt. Det kjekkeste har uansett vært å henge med flokken min.

Det ble allikevel en liten tur opp på fjellet og Knettsetra i går. Der var det smekkfullt med festglade folk, og en haug av kjente fjes å slå av en prat med. Jeg fikk for en gang skyld også prøvd ut det å ta bilder med mobilen. Helt nødvendig, siden vi snart skal ut på en lengre tur jeg veit det mange steder er ulovlig å ferdes rundt med et kamera. Resultatet blir selvsagt langt fra like bra som før, men det får duge.

 

 

I skrivende stund har vi akkurat kjørt inn i Oslo, og jeg kjenner det skal bli godt å lade opp på sofaen til mamma før morgendagens kjøring hjem til Stavanger. Bjørn Erik skal derimot kun henge med oss i et par timer til, før han setter nesa si mot Sørmarka hvor han igjen skal gjennomføre en uke på skolebenken. 

Håper dere alle har hatt en finfin helg, og at dere snart er klare for en ny uke med nye muligheter. 

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#hverdag #foto #trysil #venner

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg