Lekne klær, lokker mest…

Ny og spennende uke på gang!

Nå er vi snart på vei til Stavanger igjen fra Oslo. Bjørn Erik har dratt til Sørmarka i Ski for nok en uke på LO skolen, men som en erstatter har jeg fått med meg mamma som skal bo hos oss i ukene som kommer. For nå nærmer stateneturen seg med stormskritt, og det er jo der mamma kommer inn i bildet, som kjærkommen hjelper til pass av unger og dyr. 

Når en veit at man skal sitte i bilen hele dagen, er det greit å ha tatt noen bilder på forhånd, av den nyeste buksa mi, den sort/hvite rutete snekkerbuksa. Jeg aner ikke hvor mange snekkerbukser jeg har eid gjennom livet, men det har blitt en del. Fra store posete demin bukser til de fargeglade hjemmesydde. Jeg veit ikke hva det er med meg, men jeg elsker det litt utenom det vanlige.

Bjørn Erik mener den ligner en malerbukse, og jeg kan vel si meg litt enig i det, men malerbukse eller ei, jeg digger den. Stor, baggi og ikke minst lekent. Litt klovnete og rar, akkurat som meg til tider…

 

 

Nå er bilen ferdigpakka, og alle jentene klare til å dra. Jeg lærte meg å switche over til å bruke gir i den automatiske bilen vår i går, for jeg vil helst ikke bremse ned de bratte bakkene her nå. Det er skikkelig grisevær og snøen ligger i veien, så bilturen blir nok ekstra lang denne gangen. Vi har derimot ingenting vi skal rekke, så vi kommer til å ta det helt med ro.

Ønsker dere allen en pangstart på den nye uken, skrives igjen fra Stavanger.

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#hverdag #mote

Siste innlegg