Nå begynner det å ligne på noe…

God kveld, fininger!

Vi tuppene kom hjem fra en fin kveld i stallen for ikke så lenge siden, hjem til fyr på peisen og deilig omelett laget av mamma. Jeg må innrømme at jeg har vært litt sutrete de siste dagene, og det beklager jeg, men det har kverna en del stressende tanker i topplokket, og for dere som kjennet meg godt nå, takles det svært dårlig. Nå har det derimot dukket opp løsninger for både det ene og andre, så det ser ut som om jeg kan ha ryggen fri for det meste før jeg setter nesa mot uniten på tirsdag.

Tenk det da dere, om nøyaktig 14 dager fyller jeg femti! Før den tid har jeg forhåpentligvis lagt bak meg noen eventyrlig dager med masse sprell, og sitter glad og fornøyd med noe godt i glasset på en spennende restaurant i Las Vegas med han kjekke hunken min like i nærheten. Etter en bedre middag har jeg lagt inn et ønske om å besøke et par hippe utesteder som jeg helt sikkert føler meg noe upass på, men realitykjerringa i meg har sååå lyst å få med meg noe med høy glamfakor. Kjenner jeg oss rett, kaster vi nok inn håndkle ganske så raskt på disse hippe stendene, og havner helt sikkert på rock´n roll i stedet. Time will show!

Apropos “topplokket”, DET er i alle fall på stell igjen, og min kjære Andrea har gitt håpløse meg en rask opplæring i hvordan håret enkelt kan krølles. Det var gjort på nullkommaniks og egentlig ikke vanskelig i det hele tatt, så da blir det kanskje litt glamour fra min kant også på denne turen. I morgen skal jeg nå uansett få henta frem koffertene (vi kan ha med fire tilsammen, thihiii) og mekke sammen en del antrekk som kanskje kan passe en fersk femtiåring på tur. Hjææælp, kjenner jeg får litt fletta av å skulle si farvel til førti åra, ikke lenge igjen nå…

 

Nå skal jeg avslutte kvelden i sofakroken med mamma, jeg med jordbær siden jeg fortsatt er flink med hva jeg døtter i meg, og mamma med en veeeldig fristende vaniljeis med sjokolade på.

Skrives mer i morgen, dere! Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

#hverdag #crazyhair

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg