Her i Castro føler jeg meg hjemme og fri…

God morgen, fra San Francisco!

Da går ferden videre til Santa Cruz. En drøy times kjøring sørover. Der skal vi møte Nicki, ei Turbojugend fan som Bjørn Erik. Jeg regner med at vi tar en frokost med henne og prater litt musikk. Etter at de har byttet “glansbilder”, går turen videre til San Luis, Obispo, hvor vi har en overnatting.

San Francisco og Castro besøket vårt, har vært magisk. Fra aller første stund når det ble snakk om ny Amerika tur, lå Castro øverst på ønskelista mi. De skeives verdens hovedstad, hvor det er akseptert å være fri og annerledes. Folket her har i flere tiår, kjempet og banet vei for vår generasjon. Her er det likhet for alle, og en helt herlig fornøyelse å få se og oppleve. Vi har faktisk på få dager klart å knytte bånd her, skaffet oss venner, så en skal ikke se bort i fra at vi tar turen hit og sees igjen.

Gårsdagen var rein moro, men før jeg kommer med den historien, kan dere jo få en liten sneakpeak på det deilige område vi har bodd i. Her fikk bilen stå, for alt vi kunne ønske oss var i kort gåavstand. I love Castro 

 

Håper alt står bra til der hjemme!

God påske, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

#reise #amerika #sanfrancisco #castro #ferie

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg