Klapperslanger, skorpioner og giftige edderkopper…

Hei, igjen!

På under en time, kommer man seg langt opp i fjellene her, og i dag har vi vært skikkelig turister og tatt Red Rock Canyon nærmere i øyesyn. De karakteristiske enorme røde fjellene er en av de fem mest attraktive stedene her til lands for klatrere med sine over to tusen ruter, men også et populært område for turgåere.

Jeg er ikke akkurat bygd for slikt, men det var allikevel et fantastisk sted å få oppleve. Det gamle indianersamfunnet med sine eldgamle helleristninger, ville natur og ikke minst i overkant skumle dyr, var så absolutt verd turen. Det var ikke akkurat vanskelig å følge rådene om å trå varsomt og på ingen måte falle for fristelsen å løfte på steinene der. Med tanke på at du kunne forstyrre en klapperslange, skorpion eller i verste fall en giftig tarantella, holdt jeg hendene i lomma til enhver tid. Det jeg derimot hadde hatt lyst å treffe på, var de ville hestene, fjellgeitene og de nydelige harepusene med de enormt lange ørene, men de var tydeligvis ikke særlig lysne på å møte meg.

Det er egentlig litt vanskelig å vise dere hvor enorme disse fjellene er (de er forresten røde pga mineralet jern), men sjekk ut bildet nedenfor med de to gule pilene på. Der har jeg nemlig forsøkt å ringe rundt to klatrere, som er i ferd med å nå toppen av fjellet, og det er egentlig helt umulig å se dem så sant du ikke vet at dem er der. 

Dette var helt rått, og så absolutt verdt et besøk hvis dere en dag plutselig skulle være i nærheten…
 

Eldgamle indianske helleristninger…

Nå er vel dere i gang med dagen der hjemme i Norge, mens vi nå er i ferd med å legge oss. Vi har bestilt billetter til en spennende sightseeing i morgen allerede klokken ti, og det i seg selv kan jo bli en utfordring. For her i Las Vegas snus døgnet rundt lett som en plett.

Håper dagen deres blir fin, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

#reise #amerika #ferie #lasvegas #redrockcanyon

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg