En helg helt i min ånd, vel foruten om overspisinga da…

Heihei, fininger!

Det har virkelig vært godt å ha Bjørn Erik hjemme igjen. For etter å ha hengt sammen 24/7 over lengre tid, var det faktisk kjempetrist, når han plutselig pakka kofferten igjen for å dra bort hele uka. Han er så absolutt min aller beste venn, gode lytter og ikke minst kritiker. I tillegg så er det jo ingen andre som takler å omgås meg med all impulsiviteten min. De påbegynte og evigvarende prosjektene mine flyter til tider rundt uten substans, og snille han, stiller hverken spørsmålstegn med det jeg holder på med eller pusher meg til å bli ferdig. 

Det hender jeg drømmer om å flytte nærmere hesten vår Det hadde spart oss både for tid og penger, men akkurat nå så har jeg det egentlig veldig bra her vi er. I hele 21 år har vi ordna og styrt i redet vårt, og det er her ungene har vokst opp og føler seg hjemme. Nå har vi begynt forberedelsene til sommeren, og jeg håper vi kan være mer ute på verandaen i år enn det vi var i fjor. Bjørn Erik har etter mitt ønske fjernet alle bedene mine, for å lette arbeidsoppgavene ute, men jeg har ennå plenty av utepotter å pynte opp med.

For å gjøre det enkelt for meg, hentet derfor Bjørn Erik de tyngste pottene frem i helgen, vasket dem, og gjorde de klare for nye søte margeritter. Jeg elsker de hvite små blomstene, som kan stå en evighet før de må skiftes ut, og jeg synes de passer perfekt til de lilla pottene. De tolv flamingoene, store og små, fikk også endelig se dagens lys, så nå lyser favorittene mine opp på hvert bidige hushjørne. Jeg føler jeg aldri får nok av dem, de gjør noe godt med meg, så dere skal ikke se bort i fra at det blir flere av dem i løpet av året.

Bjørn Erik gjør det enkelt for meg når han henter frem alle de tunge pottene og stiller de opp på rekke og rad. Det var på tide å skifte ut den visne lyngen og de gamle påskeliljene.

Gammel løk er samlet inn og de skal etterhvert plantes om i stallen.

Jeg elsket å putle rundt i hagen i timesvis før, men nå har det dessverre blitt en alt for stor energityv. 

Ellers så må jeg få nevne at det går veldig bra med det å ha kutta ut snop og brus i ukedagene, men at jeg kliner skikkelig til på lørdagene, og overspiser dessverre hver bidige gang. I helgen gikk det skikkelig ille, magen tålte ikke alt fettet jeg døtta i meg, så jeg havnet på baderomsgulvet i de “føde”krampene. Jeg er altså så innmari dårlig på det der, fikser ikke smerter i det hele tatt, så da var det godt å ha venninner på tråden som lo så de grein innimellom slaga. For det er ganske latterlig at ei voksen dame på 50 ikke klarer å styre seg, spiser til hun får sting, og blir så dårlig etterhvert at hun er nødt til å spy som en gris. Bjørn Erik mente jeg så så dårlig ut der en stund, at han hadde lyst til å ta meg med på legevakta, men neida, det hadde vært alt for flaut. Halv fem natt til søndag sovna jeg endelig, og nå håper jeg dette var siste gangen, men når det er sagt så tviler jeg på det…snop er nemlig livet!

Der fikk jeg melding av bestis Tonje, hun spurte om hun kunne ta seg en tur, hun har nemlig en overraskelse til meg, omg, så spennende!

Ønsker dere alle en riktig god middag og kveld, skrives igjen i morgen!

Klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg