Jentungen min ❤

Happy Sunday, dere 

Dere har helt sikkert for lengst fått med dere at jeg liker å skrive om minstejenta mi, Mille. Deler på godt og vondt, og det gleder meg at det i det siste blir mer og mer solskinnshistorier. Hun er ei drøm av ei jente å få oppleve, sprudlende og blid, men selvsagt også tankefull til tider.

I går var vi i konfirmasjon, og hun fikk finne frem akkurat det hun ville i klesskapet mitt. Prøvde å styre henne i mot noe fargerikt og livlig, men valget hennes falt på en stroppeløs svart kjole med en liten pyntejakke til, tights og hvite basket sko. Jeg fikk lage bølger i håret hennes, og sette på et bandana skjerf, og hun følte seg som den fineste jenta i verden.

Hun strålte i selskapet, for hun er som mora si, hun liker så absolutt å være i lystig lag. Få være seg selv i trygge omgivelser. Tårene flommet derimot over, når to av de minste barna tok til ordet og sang Barn-TV sangen “Være den du er” til konfirmanten. Dette er nemlig Mills sin sang, en sterk låt med et viktig sårt budskap. Det er nå derimot godt å ta tak i følelsene sine, noe vi i familien Thorsen er nokså gode på. Taler og sanger, minner og drømmer, det var godt å kjenne på hele følelsesregisteret 

Nå har jeg alenetid, og jeg tenkte derfor jeg skulle ta meg en liten tur ut og koste og stelle litt. Sola skinner, og en kan jo ikke sitte inn da.

Håper helgen er god mot dere, klem Nina

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #barn

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg