Vi seiler i medvind om dagen ❤

God morgen 

Mille er i ekstase! Hun kom nemlig allikevel med årets Frambu leir. Sorgen var stor når avslaget kom for en drøy måned siden, men pappa Bjørn Erik ga seg ikke, og sendte derfor straks inn en klage på vedtaket. Ventetiden har vært lang, og vi var vel egentlig ikke så veldig positive innstilt, men joda, nå skal altså den lille frøkna vår på sommerleir, til Frambu, plassen hun elsker så høyt.

Mille har vært på Frambu, kompetansesenteret for barn med sjeldne funksjonshemninger, to ganger, og det har alltid vært med lovnad om nytt besøk at vi rett og slett har klart å få henne med oss hjem igjen. Da har Bjørn Erik og jeg vært der med henne, men denne gangen skal hun altså være helt på egenhånd.

I hele ti dager skal hun omgås barn som gjerne har de samme utfordringene som henne i hverdagen. Selvstendighetstrening og sosialisering i trygge omgivelser, står høyt i kurs, og grensene skal sprenges gjennom utallige tilpassede aktiviteter hver bidige dag. Hun får sin egen assistent, som også kommer til å bo på leieren, og av erfaring er disse utrolig engasjerte og de blir derfor fort “elsket”.

Til vår store glede skal en annen med Sotos Syndrom også dit samtidig, og han har Mille møtt tre ganger før, og jeg mener de har klart å holde kontakten videre via sosiale medier. Mille kommer fort i kontakt med nye mennesker, hun byr ofte på seg selv, men jeg kjenner det er ekstra godt å vite at hun faktisk skal være der med noen hun kjenner fra før av. 

Så nå er det vel ikke vanskelig å gjette hva Mille kommer til å telle ned til hver bidige dag fremover. Rideleiren med hesten sin Sol og Frambuleir 1, dette blir litt av en sommer 

Vår flinke fôrvert Maren skal ha Sol i dag, så etter skolen skal Mille og jeg til byen og kose oss på kino. Mille pleier egentlig og møte støttekontakten sin Mari hver onsdag, men hun er midt i bacheloroppgave sin nå. Jeg kjenner uansett på at det det skal bli godt å få vaska rideklærne og nyte litt andre ting med snuppa mi for en gang skyld også. 

Klem Nina

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

 

#mammablogg #hverdag #barn

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg