Morgenfulger…

God morgen, kjære dere 

I dag var jeg altså lys våken allerede klokken fem i morges. Det har nok vært alt for mye sukker i det siste, siden jeg fortsatte sukkerrushet etter helgen med bursdagsfeiring og restekaker. Det blir reine giften for den råtne kroppen min, så da starter dagen noe tidligere enn ønsket.

Det gjorde derimot ingenting for Pippi, Mia og Timmi. Timmi er en to år gammel hannhund, av rase Yorkshire Terrier akkurat som vår lille Pippi. Han er født i Spania, men bor nå her på samme øy som oss. Matmor er på reise i en uke, så da har han flyttet inn til oss.

I dag ble det altså tidlig morgentur på hele flokken, men før vi langet avgårde, var jeg nødt å snu og få på meg mere klær. Temperaturen har helt klart falt noe drastisk siden i går, for jeg frøys noe inni hampen mye. Synd, for jeg må si jeg nøt gårsdagen så til de grader. Jeg kan ikke husket sist gang vi hadde så fint vær her i Stavanger, kanskje det var den aller beste noensinne?

Skal dere gjøre noe kjekt i morgen da? Hvordan skal dere feire 17 mai? Mille er fast bestemt på at hun ikke vil gå i barnetoget i år, og hun vil heller ikke besøke skolen etterpå. Jeg tenker vi får lokket henne ut allikevel, men for en gangs skyld kan hun jo få lov å stå å se på, sammen med oss andre. Etterpå tenkte jeg vi kunne ta oss en tur i stallen. Hesten Sol fikk komme ut på beite i går, til enormt stor glede, og skal for første gang i år få en hviledag i dag. I morgen derimot, skal hun få komme inn en tur til sin faste dose med mineraler og gulrøtter, og jeg tenker også det er på tide å ta frem myggsprayen. 

17. mai feiring blir det nok uansett, men jeg kjenner det er godt å ikke ha de alt for store planene.

Katten vår Mia ble selvsagt med på morgenturen, men til min store overraskelse hang en annen katt seg på også…

Det kjennes godt å allerede ha rørt på seg litt. Det går ikke så fort, men tur er tur…

Nyt dagen, gjør den din!

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg