Prinsesse “vil ikke”, ville allikevel…

Gratulerer med dagen, dere 🇳🇴

I to uker nå, har Mille nektet plent for at hun skal feire 17. mai slik vi pleier. Hun ville så absolutt ikke gå i barnetoget her på øya vår, og heller ikke besøke skolen etterpå for å kjøpe kaker, brus og is. Når vi derimot skulle gå å legge oss i går, forandret hun plutselig mening. Prinsesse “vil ikke”, ville allikevel, så da var det bare å finne frem strykejernet og sette seg inn i planene for dagen.

Det er helt fantastisk at barnetoget de siste åra begynner seinere enn før. Det var derfor på ingen måte vanskelig å få klar hele gjengen i morges, så presis klokken ti var Mille på plass i toget med resten av klassen sin. Bjørn Erik, Pippi, Timmi og jeg stod på vår faste plass, superklare for å heie frem alle ungene. Det nydelige været la en vakker ramme rundt hele arrangementet, og vi storkoste oss alle i solsteiken med alt som hører en verdig 17. mai dag til.

Etterpå dro vi jentene i stallen, mens han far og hundene tok seg en strekk i sofaen. Hesten vår Sol har vært på beite i to dager nå, og det var derfor på tide å undersøke om frøkna vår hadde det bra. Det hadde hun garantert, for hun ville på ingen måte ut av den grønne engen. Det er helt tydelig at hun har fått smaken på ferskt gress, for vanligvis kommer hun løpende når vi roper på henne.

Vi fikk sjekket at hun ikke hadde noen sårskader, gitt henne mineraler og gulrøtter, men i steden for å bli stelt og sprayet med myggspray, merket vi at hun var mer keen på å komme seg tilbake til de andre hestene. Derfor ble det et kort stallbesøk i dag, men i morgen er vi tilbake igjen.

Har dere hatt en fin dag da?

Speiderforeningen gikk først i toget i år, og de delte ut popcorn.

Jeg pleier egentlig ikke å ha med meg Pippi i toget på 17. mai, men jeg var veldig usikker på om Timmi ville like å være hjemme aleine. Derfor tok jeg liksågodt begge to med meg.

Rektor Anne Lunde på skolen til Mille, er nok en av de aller beste lederfigurene vi har møtt noensinne. Hun styrer skolen med stø og trygg hånd, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med rammene lagt rundt minstejenta vår.

Stjerna vår! Helt gåen i beina, men hun smilte så klart allikevel.

Fineste Robin og reservemammaen til Mille, Hege-mor 

Sol, som er å se helt nederst i bakken her, ville på ingen måte ut av beite i dag.

 

 

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg