Ute…

Heihei!

Det blir egentlig helt feil å sitte inne å skrive i dette nydelige været, men planen er å komme seg ut fortere enn svint, straks jeg er ferdig. Verandadørene har stått på vidt gap i timesvis allerede, og Bjørn Erik og alle dyra har flytta ut, for med de dagene vi er så heldige å oppleve nå, er det helt nødvendig.

Nå ganske snart, drar vi en tur i stallen og kanskje vi får lokket hesten vår Sol inn i vaskehallen. Vi har faktisk aldri vasket hele kroppen hennes før, men nå som hun garantert ikke blir syk av dårlig vær etterpå, gjør vi et forsøk. Hun er ikke så begeistra av så alt for mye vann rundt seg, men jeg tenker kanskje det kan være litt godt også, selv om hun helt sikkert ruller seg etterpå og blir mer møkkete enn det hun er nå.

Gårdagens bilder, vitner som sagt om nok en gla´dag utendørs. Vi fikset litt i hagen, gikk tur, grillet, og gikk tur igjen. Selv så sovnet Pippi og jeg i hengekøya, og det var altså så fornøyelig at vi liksågodt ble der til sola gikk ned. Jeg tenker vi etterhvert gjentar det i dag også, men først tar vi oss altså en tur i stallen.

Nyt dagen, dere!

Vi kan faktisk se byen fra der vi bor.

Bak det blå og brune huset, bor vi.

På tide å skifte ut påskefjærene i epletreet med blomsterlys.

Oskar begynner å bli noen år nå.

Gjødsel og bark bak på den nye hekken er unnagjort.

Ups, bare se, ikke røre.

Instagram: nthorsen 
Facebook: Nina Sprell Levende
Snapchat: ninasprell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg